Θλάση ο Σανόγκο - Κίνηση για κάλυψη του κενού του
i

© Intime

Θλάση ο Σανόγκο - Κίνηση για κάλυψη του κενού του

Νίκος Καλαμπάκας 16:28 - 23.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 23.01.2023

Ο Ισμαέλ Σανόγκο έκανε συγκλονιστικό παιχνίδι με τον Άρη κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, όμως τελικά αποκόμισε τραυματισμό και υπάρχουνε σκέψεις για ενίσχυση του ρόστερ μέχρι να επιστρέψει.

Ο Άρης επικράτησε του ΠΑΟΚ στη Nick Galis Hall με τον Ισμαέλ Σανόγκο να είναι εκ των διακριθέντων της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη. Ο Ιβοριανός φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» ήταν καθοριστικός σε άμυνα και επίθεση και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα... αλλά όπως φαίνεται τον μάτιαξαν. 

Ο Σανόγκο κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου άρχισε να έχει ενοχλήσεις. Λίγοι άλλωστε παρατήρησαν ότι πήγε πίσω από τον πάγκο της ομάδας του και έκανε ποδήλατο προκειμένου να χαλαρώσει τους μύες του. Στη συνέχεια επανήλθε κανονικά στον αγώνα και βοήθησε τον Άρη μέχρι το φινάλε να φτάσει στη νίκη επί του «Δικέφαλου του βορρά». 

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Σανόγκο μετά και την εξέταση που υποβλήθηκε έχει υποστεί θλάση. Αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για διάστημα ακόμη και ενός μηνός. Για αυτό και ο τεχνικός του Άρη βρίσκεται ήδη στην αγορά για να ενισχύσει τη ρακέτα του ακόμη και με παίκτη που θα υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο.

Μία λογική που έχει να κάνει και με το τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά. Ο δυναμικός διεθνής σέντερ του Άρη είχε τραυματιστεί στην προπόνηση του Σαββάτου (21/01) με αποτέλεσμα χθες να υποβληθεί σε μαγνητική και σήμερα να αναμένεται να γίνει γνωστό το τι υπέστη και το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης. Η πρώτη εκτίμηση ωστόσο κάνει λόγο πως δεν υπέστη κάτι σοβαρό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άρης επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ στο Nick Gallis Hall με σκορ 77-70 σε ένα παιχνίδι που θύμιζε τα μεγάλα ντέρμπι των δύο ομάδων τη δεκαετία του '90. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης χάρισαν στο μπασκετικό κοινό ένα φοβερό παιχνίδι με ένταση, πάθος και μια εξέλιξη που έκοβε την ανάσα, με τον Άρη να παίρνει τελικά τη νίκη και να φτάνει τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.