Άρης: Ο Πακ κληρονόμησε θλάση στο ΟΑΚΑ
i

© Intime

Άρης: Ο Πακ κληρονόμησε θλάση στο ΟΑΚΑ

Sportal newsroom 19:00 - 20.01.2023

Χωρίς τον Πακ η προπόνηση του Άρη, που έχει μπει στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Basket League, σε έναν αγώνα που το Αλεξάνδρειο αναμένεται να είναι κατάμεστο. 

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου από Ράιλι να προλάβει το ντέρμπι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

18:38 - 20.01.2023

ΠΑΟΚ: Αγώνας δρόμου από Ράιλι να προλάβει το ντέρμπι

Ο Αμερικάνος γκαρντ του ΠΑΟΚ δεν προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα στο PAOK Sports Arena με την υπόλοιπη ομάδα και πλέον άπαντες δίνουν μάχη για να τον έχουν ετοιμοπόλεμο στο ντέρμπι της Κυριακής (22/1) κόντρα στον Άρη.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη μπροστά στο κοινό τους προκειμένου να πιάσουν τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία. Στην προσπάθειά τους αυτή, αμφίβολος είναι ο Ρισόντ Πακ. Ο Αμερικάνος έκανε εξετάσεις και αυτές έδειξαν ότι έχει πάθει θλάση στη γάμπα, γεγονός που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί. 

Ο Πακ τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ. Πάντως στο στρατόπεδο της ομάδας η αναμονή για τον αγώνα είναι μεγάλη. Σήμερα (20/1) το τεχνικό τιμ έκανε «ιδιαίτερα» στους παίκτες για τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια η ομάδα προπονήθηκε, ενώ η προετοιμασία για το μεγάλο ματς ολοκληρώνεται αύριο (21/1) με προπόνηση το μεσημέρι.