Κατάμεστο το Nick Galis Hall στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ
i

Nick Galis Hall / © Intime

Κατάμεστο το Nick Galis Hall στο ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 19:56 - 19.01.2023

Τα λιγοστά εισιτήρια που απομένουν για το sold out αναμένεται να… εξαφανιστούν τις επόμενες ώρες και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται στο επίκεντρο της αγωνιστικής δράσης του Σαββατοκύριακου.

Από την πρώτη στιγμή οι φίλαθλοι του Άρη έτρεξαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και ένα από τα… κλασικά ματς ολόκληρου του ελληνικού αθλητισμού. 

Την Κυριακή (22/1) ο Άρης φιλοξενεί στο Nick Galis Hall τον ΠΑΟΚ και  από την Τρίτη η διοίκηση των γηπεδούχων είχαν ενημερώσει ότι απομένουν λιγότερα από χίλια εισιτήρια για να γίνει το sold-out. Πλέον υπάρχουν μερικές εκατοντάδες (το πολύ). 

Για τον Άρη ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης, αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού οι Σεβέζ Γκούντγουιν και Τζέι Ντι Νότε, αλλά και οι Σταύρος Σχίζας και Χρήστος Σιδέρης έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και έχουν ανακτήσει τις δυνάμεις τους. 

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, η ήττα-αποκλεισμός στη Λιθουανία από τη Ρίτας Βίλνιους, τον κάνει πλέον απόλυτα προσηλωμένο στην εγχώρια διοργάνωση. 

Tags: