Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Νετζήπογλου
i

©InTime

Ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Νετζήπογλου

Νίκος Καλαμπάκας 18:45 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 27.05.2023

Την παραμονή του Όμηρου Νετζήπογλου επιθυμούν στον Άρη

Να διατηρήσουν στο έμψυχο δυναμικό τον Όμηρο Νετζήπογλου θέλουν στον Άρη. Ο γκαρντ των «κιτρίνων» που έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Γιάννη Καστρίτη παρότι έχουν ενδιαφερθεί αρκετές ομάδες για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, θέλουν οι ιθύνοντες της ΚΑΕ να τον κρατήσουν με ένα νέο συμβόλαιο.

Έπειτα από την οριστικοποίηση της παραμονής του προπονητή, οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης αναμένεται να προβούν στις πρώτες κινήσεις που αφορούν τους παίκτες από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου είναι από τους παίκτες που έχει εισηγηθεί την παραμονή τους ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Έλληνας γκαρντ είναι ποιοτικός και ταλαντούχος και μπορεί να βοηθήσει ακόμη πιο πολύ τη νέα χρονιά, καθώς έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και είναι σημαντικός.

Επίσης στον Άρη φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον Ίσμαελ Σανόγκο, που έκανε καλό πρωτάθλημα και βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα κοντά στο καλάθι.

Σε κάθε περίπτωση ξεκίνησε ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς, αλλά οι «κίτρινοι» δεν φαίνεται να βιάζονται ιδιαίτερα, καθώς θέλουν να κάνουν στοχευμένες επιλογές.