Άρης: Και τώρα η Προμετέι

Άρης: Και τώρα η Προμετέι

Νίκος Καλαμπάκας 22:55 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:58 - 07.02.2024

Ο Άρης πήρε την πρόκριση από τους ομίλους του Eurocup και πλέον καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ουκρανικής Προμετέι σε μονό αγώνα.

Ο Άρης επικράτησε της Τρέντο στο τελευταίο ματς των ομίλων του Eurocup, Πήρε την πρόκριση και πλέον ετοιμάζεται για έναν «τελικό» κόντρα στην ουκρανική Προμετέι.

Μέσα σε αποθεωτικό κλίμα ο Άρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Τρέντο, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερη σημασία για τους «κιτρινόμαυρους» της Θεσσαλονίκης που είχαν πάρει την πρόκριση πριν από το τζάμπολ του.

Οι παίκτες του Καστρίτη ωστόσο έκαναν το χρέος τους και μπροστά στον μύθο της ομάδας, Νίκο Γκάλη που βρέθηκε στο «Αλεξάνδρειο», χάρισαν χαμόγελα στους φίλους που κατέκλυσαν το γήπεδο, παίρνοντας μια ακόμα νίκη στον όμιλό τους.

Πλέον, σειρά έχει η Προμετέι η οποία είναι η ομάδα που οι κιτρινόμαυροι θα κληθούν να αποκλείσουν αν θέλουν να συνεχίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Άρης τερμάτισε 5ος στον Β' όμιλο, ενώ οι Ουκρανοί 4οι στον Α' γεγονός που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα ανατμώσουν σε μονό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Ρίγα, η οποία φιλοξενεί τους αγώνες των Ουκρανών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 5 ή 6 Μαρτίου και ο νικητής του αγώνα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση...