Το τετ α τετ Γκάλη - Κουέστα στο Αλεξάνδρειο

Το τετ α τετ Γκάλη - Κουέστα στο Αλεξάνδρειο

Παναγιώτης Κατσαφάδος 21:25 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 07.02.2024

Ο Νίκος Γκάλης είχε θερμή χειραψία με τον Χούλιαν Κουέστα κατά τη διάρκεια του αγώνα του Άρη με την Τρέντο για το EuroCup.

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για τον αγώνα του Άρη με την Τρέντο για το EuroCup. Ο θρυλικός μπασκετμπολίστας στήριξε δια ζώσης την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Ο Νίκος Γκάλης, όπως μαρτύρησε και το τηλεοπτικό πλάνο της Nova είχε θερμή χειραψία με τον Χούλιαν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας της ομάδας της Θεσσαλονίκης πλησίασε τον Γκάλη και δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει με τον θρύλο του ελληνικού αθλητισμού.

Αποθέωση για Γκάλη στο Αλεξάνδρειο

Ο Νίκος Γκάλης βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο και είδε από κοντά τον αγώνα του Άρη με την Τρέντο για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του EuroCup. Ο θρυλικός μπασκετμπολίστας αποθεώθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο και έγινε σύνθημα και πάλι στα χείλη των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Άλλωστε, η κεντρική σάλα του γηπέδου φέρει το όνομα του Νίκου Γκάλη, ενώ η φανέλα με το Νο.6 έχει αποσυρθεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης προς τιμήν του.