Αρβανίτης: «Ταπεινοί και ενωμένοι για το καλό του Άρη - Ο Γιαννακόπουλος είναι αυθεντικός!»

Λευτέρης Αρβανίτης

i

© Intime

Αρβανίτης: «Ταπεινοί και ενωμένοι για το καλό του Άρη - Ο Γιαννακόπουλος είναι αυθεντικός!»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:25 - 06.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:30 - 06.02.2024

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, δήλωσε περήφανος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, ενώ με τον τρόπο του στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Προφανώς και ο Άρης σύσσωμος, οι παίκτες και ο... λαός του, ενθουσιάστηκαν με τη νίκη επί του Παναθηναϊκό. Και μάλιστα αυτή επετεύχθη στο ΟΑΚΑ, σε ένα γήπεδο που οι «κιτρινόμαυροι» έχαναν συνέχεια εδώ και 27 χρόνια! 

Μόνο που ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, αλλά και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, θέλησε να ρίξει τους τόνους και να επαναφέρει την ομάδα και τους στόχους της σε γήινα επίπεδα. 

«Με ρωτάτε πως αισθανόμαστε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού και ποια εικόνα μου ήρθε στο μυαλό με το τέλος του αγώνα», έγραψε για αρχή στην προσωπικά του σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα. Και η απάντηση του είναι: «Υπερηφάνεια για το πρώτο ερώτημα και η παρακάτω εικόνα για το δεύτερο ερώτημα». 

Και όταν αναφέρθηκε στην «παρακάτω εικόνα», εννοούσε αυτή που επισύναψε και έδειχνε την βαθμολογία της Stoiximan Basket League από το 2019 με τον Άρη δέκατο τέταρτο, τελευταίο και καταϊδρωμένο. 

Δεν ήθελε να προσγειώσει απότομα κανέναν. Ήθελε απλώς να θυμίσει το πρόσφατο παρελθόν και να δείξει -με τον τρόπο του- ότι χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει ο Άρης τους στόχους του. Δεν αρκεί μία σπουδαία (έως και μη αναμενόμενη) νίκη, έστω κι αν αυτή ήρθε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.  

Από τον Δεκέμβρη του 2019 όμως, «ο Άρης πήρε την απόφαση να αναλάβει, να συσπειρώσει, να εμπνεύσει, να κινητοποιήσει, να οργανώσει όλες τις δυνάμεις που ήθελαν να βοηθήσουν το τμήμα Αχιλλεας Ρουσιαμανης και πολλοί άλλοι». 

Θα πρέπει όμως, όπως κατέληξε «να κρατήσουμε τη μπάλα... χαμηλά, να είμαστε ταπεινοί, ενωμένοι, συσπειρωμένοι γύρω από όλους τους θεσμούς του συλλόγου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μη ξεχνάτε, πολύ εύκολα μπορούμε να ξαναβρεθούμε στο 2019. Κοιτάξτε την φωτογραφία και αποφασίστε». 

Οριακές «μάχες» και καταστάσεις για ΑΕΚ και Προμηθέα στο BCL
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

10:58 - 06.02.2024

Οριακές «μάχες» και καταστάσεις για ΑΕΚ και Προμηθέα στο BCL

H AEK υποδέχεται την ισπανική Μούρθια (6/2, 19:30) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και ο Προμηθέας φιλοξενείται στην Ουγγαρία (6/2, 22:00) από την ισραηλινή Χάποελ Χολόν για την τρίτη αγωνιστική της «φάσης των 16» στο Basketball Champions League.

Επίσης, με ένα υστερόγραφο ήθελε να δώσει ένα «εύγε» και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για όσα είπε για την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Και ο Αρβανίτης ολοκλήρωσε την ανάρτησή του αναφέροντας πως «εννοείται ότι συμφωνώ με τις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τις πιστεύω κιόλας γιατί είναι αυθεντικός. Το ελληνικό μπάσκετ θα γίνει καλύτερο αν όλοι μπορούν να νικήσουν όλους. Δεν είναι ανάγκη με το ζόρι να νικά ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Οι ήττες κάνουν καλό».