Με απόφαση Αταμάν όλη μέρα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Με απόφαση Αταμάν όλη μέρα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Ηλίας Λαλιώτης 20:00 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:13 - 05.02.2024

Ο Εργκίν Αταμάν ακύρωσε την κοπή της πρωτοχρονιάτης πίτας που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (6/2) μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γνώρισε ήττα-σοκ στο ΟΑΚΑ από τον Άρη, έχασε το αήττητο στη Basket League και έδειξε σημάδια χαλάρωσης σε ένα κομβικό σημείο στη σεζόν.

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:17 - 05.02.2024

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR

Με τον απίθανο Βασίλη Τολιόπουλο να πετυχαίνει τέσσερα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης τιμώρησε τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού AKTOR και τον κέρδισε με 73-70, κάνοντας διπλό στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα. Κι αν στη συνέντευξη Τύπου τα έβαλε με τον προγραμματισμό του αγώνα, χαρακτηρίζοντάς τον γελοίο, σίγουρα θα έχει να πει πάρα πολλά και στους παίκτες του.

Ο Τούρκος προπονητής είχε πολλά παράπονα και μετά την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις και πλέον θα τους τα... ψάλλει μαζεμένα την Τρίτη (6/2). Κι αυτό γιατί ακύρωσε την προγραμματισμένη για το μεσημέρι (16:00) κοπή της πίτας στην ομάδα και στη θέση της έβαλε από το πρωί συνάντηση με βίντεο, μαζί με τους παίκτες του και τους συνεργάτες του και στη συνέχεια προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Κάτι που σημαίνει πως οι οι «πράσινοι» θα περάσουν σχεδόν όλη τη μέρα τους στο γήπεδο!

19:36 - 05.02.2024

Τα πολύ κρίσιμα τρίποντα του Τολιόπουλου στην τέταρτη περίοδο

Δείτε τα πολύ κρίσιμα τρίποντα του Τολιόπουλου κατά την τέταρτη περίοδο που χάρισαν την νίκη στον Άρη εναντίον του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ.