Ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια: «Πρέπει να έχουμε την ίδια διάθεση εντός και εκτός έδρας»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια: «Πρέπει να έχουμε την ίδια διάθεση εντός και εκτός έδρας»

Ηλίας Λαλιώτης 22:18 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 02.02.2024

Ο Εργκίν Αταμάν άστραψε και βρόντηξε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην Ζαλγκίρις, καθώς μίλησε σε έντονο ύφος στα αποδυτήρια της Zalgirio Arena.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε στο Κάουνας, ολοκληρώνοντας την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague με ήττα. Το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να κρατήσει το καλό μομέντουμ των τελευταίων αγώνων και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, με την Ζαλγκίρις να αποδεικνύεται ανυπέρβλητο εμπόδιο, στην Zalgirio Arena.

Με το πέρας της αναμέτρησης ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στα αποδυτήρια, εμφανώς εκνευρισμένος, προς τους παίκτες του, θέλοντας να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια. Ο Τούρκος προπονητής δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους και υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να βγάζουν την ίδια ενέργεια και την ίδια ένταση στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Μεταξύ άλλων ο Τούρκος προπονητής κατά την ομιλία του στην Zalgirio Arena είπε ότι «αν θέλουν να είναι μια ομάδα ανταγωνιστική και οι ίδιοι διεκδικητές στην Ευρωλίγκα πρέπει να δείχνουν την ίδια ένταση και διάθεση στα εκτός με τα εντός».

Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 80-68: Γεύτηκε το δικό του «δηλητήριο» στο Κάουνας-Sportal Euroleague Show