Ο Ναν «πάλεψε» για τον Παναθηναϊκό στη Λιθουανία με τρία ρεκόρ καριέρας

Κέντρικ Ναν

Ο Ναν «πάλεψε» για τον Παναθηναϊκό στη Λιθουανία με τρία ρεκόρ καριέρας

Χρήστος Τσάλτας 22:03 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:18 - 02.02.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πάλεψε απέναντι στην Ζαλγκίρις, όμως γνώρισε την ήττα στη Λιθουανία, σε ένα παιχνίδι που ο Κέντρικ Ναν έκανε τρία ρεκόρ καριέρας, σε μια πληθωρική βραδιά.

Το απόλυτο σημείο αναφοράς στην επίθεση του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, ήταν ο Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» πήρε σε πολλές περιπτώσεις την κατάσταση στα χέρια του και οδήγησε επιθετικά το «τριφύλλι».

Η δική του συνεισφορά όμως δεν ήταν αρκετή για να ανατρέψει τα κακώς κείμενα στο παιχνίδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Διότι οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα στο Κάουνας, κόντρα στην Ζαλγκίρις, με 80-68, ωστόσο δεν... χάνονται στην προσπάθειά τους για μια θέση στην τετράδα της κατάταξης.

Στο παιχνίδι της Zalgirio Arena o Ναν ήταν ο παίκτης που προσπάθησε να κρατήσει μέσα στο ματς την ομάδα του ως το τέλος του αγώνα. Κάνοντας μια από τις πιο πληθωρικές εμφανίσεις του στην Euroleague.

Είναι χαρακτηριστικό πως το παιχνίδι αυτό συνδυάστηκε από τρία ρεκόρ στην διοργάνωση. Το ένα ήταν οι πόντοι που πέτυχε, καθώς μέτρησε 26 πότους, που αποτελούν την κορυφαία επίδοσή του στη λίγκα, όπως και τα 5 εύστοχα τρίποντα που πέτυχε είναι τα περισσότερα σε ένα παιχνίδι. Ρεκόρ όμως έκανε και στα λάθη, καθώς υπέπεσε σε 7 κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα περισσότερα που έχει κάνει σε αγώνα του «τριφυλλιού» στη διοργάνωση.

Ζάλγκιρις - Παναθηναϊκός 80-68: Γεύτηκε το δικό του «δηλητήριο» στο Κάουνας-Sportal Euroleague Show