Καστρίτης: «Μεγάλη νίκη, αλλά μόνο σήμερα μπορούμε να την χαρούμε»

Γιάννης Καστρίτης

i

© Intime

Καστρίτης: «Μεγάλη νίκη, αλλά μόνο σήμερα μπορούμε να την χαρούμε»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:31 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 05.02.2024

Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε για τη μεγάλη νίκη του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, περνώντας με 73-70 από το ΟΑΚΑ, όμως ο Γιάννης Καστρίτης κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι ακολουθεί μια πολύ σημαντική αναμέτρηση απέναντι στην Τρέντο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης στην κάμερα της ΕΡΤ: 

«Αυτή είναι η αλήθειά δεν θέλω να υπάρξει παρεξήγηση. Έχουμε παίξει πολλά ματς το τελευταίο διάστημα. Έχοντας αγώνα απόψε και με το μεγάλο ματς με την Τρέντο την Τετάρτη να ακολουθεί, θέλαμε να κάνουμε διαχείριση.

Θέλαμε να προστατέψουμε τα παιδιά αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα παλέψουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό διπλό. Δεν μπορούμε να χαρούμε περισσότερο από σήμερα γιατί έχουμε σημαντικό αγώνα την Τετάρτη. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να παλέψουμε μαζί με τον κόσμο μας για το καλύτερο δυνατό απέναντι στην Τρέντο.

Αυτή η νίκη είναι για την οικονομία του πρωταθλήματος και για την βαθμολογία. Δεν ήταν πλήρης ο Παναθηναϊκός. Απλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας».

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:17 - 05.02.2024

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR

Με τον απίθανο Βασίλη Τολιόπουλο να πετυχαίνει τέσσερα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης τιμώρησε τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού AKTOR και τον κέρδισε με 73-70, κάνοντας διπλό στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.