Γιαννακόπουλος: «Ήμασταν ψόφιοι, δεν γίνεται να πρέπει να κερδίσουμε επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Γιαννακόπουλος: «Ήμασταν ψόφιοι, δεν γίνεται να πρέπει να κερδίσουμε επειδή ήταν οι διαιτητές υπέρ μας»

Sportal newsroom 20:32 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 05.02.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε κατά της ΚΕΔ, τονίζοντας πως ο Άρης κέρδισε δίκαια και πως η τριάδα των ρέφερι της αναμέτρησης κράτησαν τον Παναθηναϊκό στο ματς.

Ο Άρης κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τον μεγαλομέτοχο των Πρασίνων, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να «χτυπάει» μέσα από το Instagram μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι ο Άρης κέρδισε δίκαια, ενώ ξέσπασε κατά της διαιτησίας, η οποία, όπως ανέφερε, έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο ματς. Μάλιστα ανέφερε πως σε περίπτωση νίκης των Πρασίνων, ο ίδιος θα ζητούσε επανάληψη του αγώνα! 

«Συγχαρητήρια στον Άρη, κέρδισε παίζοντας μπασκετάρα ή κερδίζει, θέλει 1' κι είναι εννέα πόντους. Μακάρι να κερδίσει, το αξίζει.

Μακάρι να γυρίσουμε σε εποχές που ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχαναν σε κάποιες έδρες, γιατί έπαιζε καλύτερα ο άλλος ή ακόμα και στην έδρα σου.

Αλλά για να γίνει αυτό προϋποθέτει να μην έχουμε διαιτησίες όπως σήμερα ή όπως εχθές, γιατί δεν σημαίνει ότι επειδή λέγεσαι Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζεις με το ζόρι.

Όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να χάνεις.

Όπως εμείς σήμερα δεν παίξαμε καλά και πρέπει, ειλικρινά το λέω μακάρι, είναι 62-71, στο τέλος να χάσουμε. Γιατί μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερος και εσύ, αλλά κι όλο το άθλημα, το μπάσκετ και το πρωτάθλημα.

Και έτσι, θα αρχίσει να επενδύει κόσμος. Γιατί όσο κερδίζουν με τις διάφορες διαιτησίες, δεν θα πω ονόματα, αυτά θα έχουμε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε:

«Σε συνέχεια του προηγούμενου, έτσι και κερδίζαμε στο τέλος, θα ζήταγα, όπως έκανε η Μάντσεστερ πριν κάποια χρόνια, όταν της είχαν δώσει ψεύτικο πέναλτι και κέρδισε, θα ζητούσα επανάλληψη αγώνα.

Γιατί δεν γίνεται να κατεβαίνει ο Άρης, να παίζει μπασκετάρα, εμείς να είμαστε ψώφιοι, κουρασμένοι, αδιάφοροι και σώνει και καλά να κερδίσουμε επειδή οι διαιτητές ήταν υπέρ μας.

Δεν γίνεται πέρσι, πρόπερσι, πότε ήταν, να βγαίνει ο Ολυμπιακός πρώτος στην κανονική περίοδο με ένα φάουλ στο Ιβανόφειο, νομίζω στον Βεζένκοφ, που δεν το έδωσε η Τσαρούχα.

Δεν γίνεται φέτος να παίζει με το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, να βγάζει τη μπάλα παίκτης του Ολυμπιακού και να δίνει μπροστά στα μάτια της το Περιστέρι.

Δεν γίνεται σήμερα, για να μην μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό, σώνει και καλά με το έτσι θέλω να πρέπει να κερδίσει με την διαιτησία ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν χειρότεροι, έπρεπε να χάσουμε. Εκεί στην ΣΕΔ κύριε Λιόλε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε. Δεν θέλουμε να κερδίζουμε, καθαρό μπάσκετ θέλουμε.

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:17 - 05.02.2024

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR

Με τον απίθανο Βασίλη Τολιόπουλο να πετυχαίνει τέσσερα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης τιμώρησε τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού AKTOR και τον κέρδισε με 73-70, κάνοντας διπλό στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.