Τολιόπουλος: «Στο τέλος δεν σκεφτόμουν τα προηγούμενα χαμένα σουτ»

Βασίλης Τολιόπουλος

i

© Intime

Τολιόπουλος: «Στο τέλος δεν σκεφτόμουν τα προηγούμενα χαμένα σουτ»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:44 - 05.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:46 - 05.02.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αποτέλεσε τον «δήμιο» του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα του ΟΑΚΑ, με τον Αρχηγό του Άρη να αναφέρεται στη σημασία της νίκης, αλλά και στα μεγάλα σουτ που ευστόχησε.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος με 3 τρίποντα στην τέταρτη περίοδο ήταν ο παίκτης «κλειδί» στο τεράστιο «διπλό» του Άρη μέσα στο ΟΑΚΑ, με τον διεθνή γκαρντ να αναφέρεται μετά το τέλος του αγώνα στα όσα συνέβησαν.

Ο «Τολιό», ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 12 πόντους, 4 τρίποντα και 5 ασίστ, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και στάθηκε στην σημασία της νίκης για τον Άρη, αλλά και στα μεγάλα σουτ που έβαλε στο τέλος της αναμέτρησης, τα οποία έκριναν και το παιχνίδι υπέρ του της ομάδας από την Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Τολιόπουλος στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Τεράστια νίκη. Δεν μπορώ περιγράψω πόσα συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα. Δώσαμε και την ψυχή μας. Είναι τεράστια νίκη.

Σίγουρα δεν πάμε ποτέ να χάσουμε. Αυτή είναι η ταυτότητά μας. Έχουμε ένα μεγάλο ματς μεθαύριο αλλά μας πήγε καλά το παιχνίδι και βρεθήκαμε στο +19.

Η άμυνά μας, η νοοτροπία μας, το να παίζουμε πάνω από το όριο και να βγάζουμε ψυχή με όποιον και να παίζουμε είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Δεν σκέφτομαι τα προηγούμενα σουτ που έχασα. Ήξερα πως είμαι σε ημέρα διαχείρησης, όμως στο τέλος ήταν οι στιγμές μου που προσπαθώ να παίρνω την καλύτερη απόφαση».

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:17 - 05.02.2024

«Βόμβα» του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 27 χρόνια, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού AKTOR

Με τον απίθανο Βασίλη Τολιόπουλο να πετυχαίνει τέσσερα τρίποντα στην τέταρτη περίοδο, ο Άρης τιμώρησε τη χαλαρότητα του Παναθηναϊκού AKTOR και τον κέρδισε με 73-70, κάνοντας διπλό στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια.