Ο Άρης θα περιμένει τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά η σκέψη θα είναι στον Προμηθέα
i

©InTime

Ο Άρης θα περιμένει τον Παναθηναϊκό AKTOR, αλλά η σκέψη θα είναι στον Προμηθέα

Γιάννης Πάλλας 18:19 - 22.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:19 - 22.04.2024

Ο Άρης θα προετοιμαστεί για τρεις περίπου εβδομάδες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο το μυαλό θα είναι στις μάχες» που ακολουθούν με τον Προμηθέα

Τρεις εβδομάδες θα χρειαστεί να περιμένει ο Άρης για να δώσει το τελευταίο παιχνίδι για το Top-6 της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο «Nick Galis Hall»!

Οι υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων στην Euroleague δεν αφήνουν περιθώρια για να διεξαχθεί το παιχνίδι νωρίτερα και γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του προκειμένου να επιστρέψουν ξανά την προσεχή Τρίτη (23/4) στις προπονήσεις.

Μάλιστα, το διάστημα των τριών εβδομάδων, όπου θα περιμένουν οι «κίτρινοι» προβληματίζει έντονα τον Έλληνα τεχνικό, καθώς θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσει το πλάνο της προετοιμασίας και να ετοιμάσει την ομάδα του για την επόμενη φάση των playoffs και τις μονομαχίες με τον Προμηθέα.

Γι’ αυτό άλλωστε και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR θα αποτελέσει μια προσομοίωση των συναντήσεων με τους Πατρινούς, που θα καθορίσουν την περαιτέρω πορεία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το διάστημα που ακολουθεί μπορεί να βοηθάει στην καλύτερη δυνατή ένταξη του Ρομπέρτο Γκάλινατ στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του, αλλά η προετοιμασία που θα πραγματοποιηθεί και οι δυσκολίες στη διεξαγωγή φιλικών αγώνων δυσκολεύουν το έργο του Έλληνα προπονητή.

Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, όπου ο Άρης ηττήθηκε, αλλά ήταν εμφανές ότι χρειάζεται αγώνες, καθώς είχε 80 ημέρες εκτός δράσης.

«Πρέπει να διατηρήσουμε έναν υψηλό βαθμό ετοιμότητας» είπε στους παίκτες του ο Γιάννης Καστρίτης, που θα προσπαθήσει με τους επτά ξένους που έχει στη διάθεση του (κόπηκε ο Μπάνκστον) να επιτύχει τον καλύτερο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας για τους αγώνες που ακολουθούν στα playoffs.

Σ’ αυτό θα βοηθήσει και ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό AKTOR που αποτελεί την τελευταία αναμέτρηση για το Top-6 της Stoiximan Basket League.