Χειρουργήθηκε ο Φίλλιος στον Άρη

Χειρουργήθηκε ο Φίλλιος στον Άρη

Γιάννης Πάλλας 21:33 - 05.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:34 - 05.03.2024

Ο γκαρντ του Άρη Γιώργος Φίλλιος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού

Σε επιτυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Γιώργος Φίλλιος του Άρη στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και πλέον μετράει αντίστροφα για την αποθεραπεία του.

Όπως αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ «ο Γιώργος Φίλλιος υποβλήθηκε σήμερα (05/03) σε χειρουργική επέμβαση στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του, μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του στο συγκεκριμένο σημείο.

Ο νεαρός γκαρντ του Άρη χειρουργήθηκε στο «Διαβαλκανικό». Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και ο αθλητής θα ξεκινήσει άμεσα την αποθεραπεία του. Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι 5-6 μήνες».

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Φίλλιου για άλλη μια φορά, αλλά ο γκαρντ των «κιτρίνων» δεν το βάζει κάτω και περιμένει να ξεκινήσει την αποθεραπεία του για να ξεπεράσει και αυτό το γολγοθά.

Πριν τον τραυματισμό του ο νεαρός άσος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και ο Γιάννης Καστρίτης έδειχνε να τον εμπιστεύεται δίνοντας του συγκεκριμένο ρόλο.

Ωστόσο, ο τραυματισμός του τον πηγαίνει προσωρινά πίσω και πλέον θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει ξανά στα ερπίπεδα ετοιμότητας που ήταν πριν τραυματιστεί.