Ο Άρης στο παρκέ χωρίς τους διεθνείς
i

©InTime

Ο Άρης στο παρκέ χωρίς τους διεθνείς

Γιάννης Πάλλας 20:01 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 21.02.2024

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Γιάννη Καστρίτη να μην υπολογίζει τον τραυματία Ρομπέρτο Γκάλινατ και τους διεθνείς Μποχωρίδη-Τολιόπουλο

Στο «Nick Galis Hall» επέστρεψαν την Τετάρτη (21/2) οι παίκτες του Άρη μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων τους στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξήχθη στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου.

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν είχε στη διάθεση του τον τραυματία Ρομπέρτο Γκάλινατ και τους διεθνείς Βασίλη Τολιόπουλο και Λευτέρη Μποχωρίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός δεδομένων των απουσιών θα προσπαθήσει να φρεσκάρει την ομάσα μέσα από μια μίνι-προετοιμασία, ώστε να είναι άπαντες έτοιμοι για την επανέναρξη των υποχρεώσεων τους αρχής γενομένης από το παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου (2/3) με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Ο Καστρίτης πιθανότατα να εξετάσει την προοπτική ενός φιλικού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει «κλειδώσει».

Τα επόμενα 24ωρα θα παρθεί η οριστική απόφαση, αλλά σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός των «κιτρίνων» θέλει να ετοιμάσει την ομάδα του για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της, καθώς πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, στον Άρη σκέφτονται ήδη το νοκ άουτ παιχνίδι με την Προμετέι για το Eurocup, όπου θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να πάρουν την πρόκριση. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να τα καταφέρουν.