Γιατί ο Ναν έχασε τις πρώτες του βολές στην Κρήτη; Ο Μουσταφά Φαλ έδωσε την εξήγηση

Κέντρικ Ναν - Μουστάφα Φαλ

Γιατί ο Ναν έχασε τις πρώτες του βολές στην Κρήτη; Ο Μουσταφά Φαλ έδωσε την εξήγηση

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι ομάδες στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με τις μπάλες και έδωσε απάντηση για την πρωτόγνωρη αστοχία των παικτών.

Στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που φιλοξενήθηκε στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, όλες οι ομάδες είχαν ένα κοινό πρόβλημα... τις μπάλες.

Οι Μάριους Γκριγκόνις και Αϊζάια Κάνααν, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί σουτέρ, ήταν ιδιαίτερα άστοχοι, κάτι στο οποίο η αλήθεια είναι πως δεν μας έχουν συνηθίσει. Παράλληλα, ο Κέντρικ Ναν έχασε βολές για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Παναθηναϊκό.

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στο «ΒasketΝews» για το συγκεκριμένο ζήτημα που όπως δήλωσε προβλημάτισε και τον ίδιο.

Μετά τον Πίτερς, ο Κάνααν: Ο Αμερικανός θέλει να μείνει για πάντα στο λιμάνι
EUROLEAGUE

17:25 - 21.02.2024

Μετά τον Πίτερς, ο Κάνααν: Ο Αμερικανός θέλει να μείνει για πάντα στο λιμάνι

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Άλεκ Πίτερς και πλέον το ερωτηματικό αφορά τον Αϊζάια Κάνααν. Το Sportal επιχειρεί να απαντήσει για το αν θα βλέπουμε και τη νέα σεζόν τον... killer από τις ΗΠΑ στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ:

«Στην Κρήτη αυτές οι μπάλες ήταν εφιάλτης. Βλέπεις παίκτες ακόμα και όπως ο Κέντρικ Ναν, που δεν είχε χάσει βολή, να χάνει δύο εδώ. Ο Αϊζάια Κάνααν δυσκολευόταν στα τρίποντα, δεν μπορούσε να σουτάρει» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορούσες να την κρατήσεις καλά την μπάλα, δεν είχε "αίσθηση". Εγώ ούτως ή άλλως δεν είμαι καλός στις βολές, αλλά αυτή η μπάλα μου έβαλε ένα επιπλέον handicap. Ήταν εφιάλτης».