Πετρούσεφ: «Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος μου τίτλος με τον Ολυμπιακό και εύχομαι να έρθουν πολλοί ακόμα» (vid)

Πετρούσεφ: «Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος μου τίτλος με τον Ολυμπιακό και εύχομαι να έρθουν πολλοί ακόμα» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:02 - 21.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:21 - 21.02.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε για τον πρώτο του τίτλο με τον Ολυμπιακό, το Κύπελλο Ελλάδας και τόνισε ότι εύχεται να ακολουθήσουν πολλοί ακόμα!

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο με την φανέλα του Ολυμπιακού και μετά το τέλος του τελικού του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε στην κάμερα των Πειραιωτών, τονίζοντας πως εύχεται να έρθουν στο μέλλον πολλοί ακόμα.

«Ναι είναι ο πρώτος και εύχομαι να μην είναι ο τελευταίος! Θέλω να έρθουν πολλοί περισσότεροι! Είναι υπέροχο το συναίσθημα το να κερδίζεις τον τίτλο σε ένα ντέρμπι. Δεν μπορείς να ζητήσεις για τίποτα περισσότερο. Είναι υπέροχο!».

Φιλίπ Πετρούσεφ © Intime

Ερωτηθείς αν η παρουσία των «πρασίνων» αποτελούσε εξτρά κίνητρο για εκείνον και τους συμπαίκτες του, απάντησε: «Φυσικά, κάθε φορά έχεις εξτρά κίνητρο. Ειδικά επειδή μας κέρδισαν την τελευταία φορά. Αυτή τη φορά πραγματικά θέλαμε να τους κερδίσουμε, να φέρουμε τον τίτλο στους φιλάθλους μας και να τους δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα».

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους: «Αυτό το κύπελλο είναι για εσάς! Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα συνεχίζουμε να τα δίνουμε όλα!».