Ο Παπανικολάου «έδωσε» τον Μπαρτζώκα στον Μπαφέ και ο Λαρεντζάκης την έβγαλε στη... ζούλα! - Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Ο Παπανικολάου «έδωσε» τον Μπαρτζώκα στον Μπαφέ και ο Λαρεντζάκης την έβγαλε στη... ζούλα! - Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού

Παναγιώτης Κατσαφάδος • 18:11 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:41 - 23.05.2024

Ένα αστείο σκηνικό εκτυλίχθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Κώστα Παπανικολάου να θυμίζει στον Γιώργο Μπαρτζώκα πως πρέπει να πληρώσει για τεχνική ποινή που δέχθηκε και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να ζητάει από τον κόουτς των «ερυθρολεύκων» να πληρώσει και τη δική του ποινή, σε ένα επικό σκηνικό.

Η ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ εκτός από καλή αγωνιστική εικόνα, αποπνέει και υγεία, θυμίζοντάς μας συνέχεια πως παίκτες, προπονητές και στελέχη είναι μία οικογένεια.

Σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς της ομάδας, επιβάλλεται χρηματική «ποινή» για κάθε μέλος της που υποπίπτει σε κάποια παράβαση όπως τεχνική ποινή, με τα χρήματα αυτά να συγκεντρώνονται και να μετατρέπονται σε ένα γεύμα. Μετά τον τελικό του Final 8 για το Κύπελλο Ελλάδας, ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Παπανικολάου, «έδωσε» τον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπενθυμίζοντάς του πως δέχθηκε τεχνκή ποινή και πρέπει να πληρώσει!

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν θα μπορούσε να μην εμπλακεί και ζήτησε από τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πληρώσει και την δική του ποινή, λέγοντας την επική ατάκα: «πάλι στη ζούλα την έβγαλα». Ολόκληρο το αστείο σκηνικό, δημοσιεύθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά όσα έγραψε η ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Στον Ολυμπιακό έχουμε… τιμοκατάλογο για όλες τις παραβάσεις, μικρές και μεγάλες! Το ποσό που συγκεντρώνεται, ωστόσο, δεν πάει σε κάποιο ταμείο, αλλά μετατρέπεται σε ένα πλούσιο τραπέζι για όλα τα μέλη της ομάδας! Και αξίζει να σημειωθεί πως από την τσιμπίδα του νόμου δεν ξεφεύγει κανείς, ούτε ο προπονητής! Εν μέσω των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου, υπενθύμισε στον… ταμεία, Χρήστο Μπαφέ, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρεώθηκε με τεχνική ποινή στον ημιτελικό. 

Ο κόουτς αμέσως προθυμοποιήθηκε να καταβάλει το ποσό, όμως, κατόπιν σχετικών διαπραγματεύσεων του βγήκε πολύ πιο… αλμυρό του αναμενομένου. Και αυτό γιατί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έχασε την ευκαιρία να την βγάλει… στην ζούλα (όπως ίδιος είπε γελώντας), καθώς συμφώνησε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να πληρώσει και τις δικές του ατασθαλίες».