Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός αποπνέει υγεία, το μέχρι τέλους είναι μια φιλοσοφία» (vid)

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός αποπνέει υγεία, το μέχρι τέλους είναι μια φιλοσοφία» (vid)

O Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη σεμνότητα με την οποία προσεγγίζει τα πράγματα ο Ολυμπιακός, αλλά και στη σκληρή δουλειά όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, ενώ στάθηκε στη συνολική φιλοσοφία του «μέχρι τέλους».

Η συλλογή τίτλων από πλευράς Ολυμπιακού συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Η ομάδα του Πειραιά πρόσθεσε ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή της, αυτή τη φορά με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, το οποίο ήταν τρίτο διαδοχικό και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο. Παράλληλα, αυτός ήταν ο έβδομος διαδοχικός τίτλος του συλλόγου, που δείχνει πολλά για την πρόοδο των τελευταίων ετών.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στη δουλειά εντός των τειχών, που έχει φέρει τις επιτυχίες των τελευταίων 3 χρόνων, ενώ στάθηκε στη φιλοσοφία που ακούει στο όνομα «μέχρι τέλους».

Για τον έβδομο διαδοχικό εγχώριο τίτλο είπε: «Θα έλεγα ότι είναι αξιοσημείωτο ρεκόρ και για μένα και τους συναδέλφους μου προπονητές που ήρθαμε ξανά πριν από 4 και κάτι χρόνια στον Ολυμπιακό στη δεύτερη θητεία μου. Γυρίσαμε με την προοπτική να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Έχουμε πάρει επτά στους επτά που διεκδικήσαμε. Πήγαμε σε δύο φάιναλ φορ που χάσαμε στο τελευταίο σουτ σε έναν ημιτελικό και σε έναν τελικό.

Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια όλου του οργανισμού του Ολυμπιακού. Είναι ένας οργανισμός που αποπνέει υγεία. Είμαστε σεμνοί σε ό,τι κάνουμε. Δεν λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που κάνουμε είναι να προσπαθούμε κάθε μέρα όσο περισσότερο μπορούμε και είμαι χαρούμενος και εγώ και οι συνεργάτες μου που συνδυάστηκε η επάνοδός μας στην ομάδα με αυτό το ρεκόρ που λέτε».

Για το πού φτάνει το «μέχρι τέλους» είπε: «Το μέχρι τέλους είναι μια συνολική φιλοσοφία. Πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου μας, στις αρχές μας, δουλεύουμε κάθε μέρα, προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σεμνοί γίνεται ακόμα και τις στιγμές, όπως τώρα που μπορούμε να δίνουμε κάποιες ηχηρές απαντήσεις, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο, μιλώντας στους παίκτες μας μόνο για μπάσκετ, αφήνοντας έξω οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι μακριά από το μπάσκετ».