Γιόκιτς, Ντόντσιτς θύμισαν τη συνεργασία Ριβάλντο-Τζιοβάνι και αποθεώθηκαν! (vid)

Γιόκιτς, Ντόντσιτς θύμισαν τη συνεργασία Ριβάλντο-Τζιοβάνι και αποθεώθηκαν! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:25 - 19.02.2024

Η μαγική συνεργασία των Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς, που διέσχισαν το γήπεδο κάνοντας το 1-2, χωρίς να πέσει η μπάλα στο παρκέ, ξύπνησε... μνήμες στους Έλληνες φιλάθλους, από τη μαγική συνεργασία των Ριβάλντο και Τζιοβάνι.

Το All Star Game του ΝΒΑ συγκέντρωσε όλους τους μεγάλους σταρ της σεζόν, στην Ιντιάνα, σε ένα παιχνίδι που είχε θεαματικές φάσεις και υψηλό σκορ. Την ίδια ώρα όμως που οι «φωνές» για το επίπεδο του αγώνα, αλλά και το κίνητρο των παικτών γύρω από αυτό παραμένουν στην επιφάνεια.

Στο παιχνιδι των αστέρων όμως δεν έλειψαν οι εξαιρετικές φάσεις. Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς πρωταγωνίστησαν σε μία από αυτές. Διότι έφτασαν από τη μία μπασκέτα στην άλλη χωρίς να ρίξουν τη μπάλα στο παρκέ, ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Για του λόγου το αληθές, δείτε την παρακάτω εντυπωσιακή φάση στο βίντεο πυο ακολουθεί.

Η φάση αυτή έγινε viral αμέσως και δεν έλειψαν εκείνοι που την παρομοίασαν με μια αντίστοιχη ποδοσφαιρική, την οποία είχαμε απολαύσει στα μέρη μας πριν από σχεδόν 20 χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, Ριβάλντο και Τζιοβάνι είχαν συνεργαστεί άψογα, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ, φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή με πασούλες, για να σκοράρει ο Νέρι Καστίγιο, σε ένα από τα πιο iconic γκολ των τελευταίων ετών.

Μια φάση που θύμισε έντονα τη συνεργασία των δύο σταρ στο παρκέ της Ιντιάνα.

Για τους νεότερους, απολαύστε τη συνεργασία των Ριβάλντο και Τζιοβάνι, που είχε ως τελικό αποδέκτη τον Νέρι Καστίγιο για ένα πολύ θεαματικό γκολ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.