Η ομιλία των Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Θα πάμε μαζί μέχρι τέλους»

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

i

© Intime

Η ομιλία των Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Θα πάμε μαζί μέχρι τέλους»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:51 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 19.02.2024

Ο Παναγιώτης κι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στην Κρήτη, με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας του Πειραιά να το δείχνουν με τα λόγια τους στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού (58-69) στον τελικό του Final 8 στο Ηράκλειο και πανηγύρισε το τρίτο του σερί Κύπελλο Ελλάδας και το 12ο τρόπαιο συνολικά στην ιστορία του, με το τρόπαιο να είναι επίσης το 7ο σερί εγχώριο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έσπευσαν πρώτοι στα αποδυτήρια του κλειστού της Νέας Αλικαρνασού, «Δύο Αοράκια» για να συγχαρούν την ομάδα για την επιτυχία, αλλά και για να στείλουν το δικό τους μήνυμα ενόψει της συνέχεια ».

«Πήραμε το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο. Γράψατε ιστορία. Συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουν δυνατά Ευρωλίγκα. Ζάλγκίρις», είπε από πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Μας κάνατε υπερήφανους κι ευτυχισμένους. Ζούμε μαγικές στιγμές μαζί σας, τις καλύτερες της ζωής μας», πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Αποδείξατε στο γήπεδο ποια είναι η καλύτερη ομάδα και θα πάμε μαζί μέχρι τέλους».

Η ομιλία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στα αποδυτήρια:

Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα θα μείνει στην ιστορία!

Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα θα μείνει στην ιστορία!

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας , έφτασε τους 7 σερί εγχώριους τίτλους και πλέον είναι ξεκάθαρο πως θα μείνει στην ιστορία, καθώς ποτέ άλλοτε ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν έχει κυριαρχήσει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.