Μεγαλείο Παπανικολάου: Η στιγμή που κάνει νόημα στον κόσμο να σταματήσει να ειρωνεύεται τον Σλούκα (vid)
i

printscreen

Μεγαλείο Παπανικολάου: Η στιγμή που κάνει νόημα στον κόσμο να σταματήσει να ειρωνεύεται τον Σλούκα (vid)

Παναγιώτης Κατσαφάδος 12:23 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:28 - 19.02.2024

Οι φίλοι του Ολυμπιακού πίκαραν τον Κώστα Σλούκα λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και ο Κώστας Παπανικολάου τους προέτρεψε να σταματήσουν.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό στον 49ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που έλαβε χώρα στα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης και κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν το τρόπαιο.

Ο Μουστάφα Φαλ με 13 πόντους, (6/7 δίποντα και 7 ριμπάουντ ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό, έχοντας βοήθειες από τους Μόουζες Ράιτ (10π, 5ρ) και Άλεκ Πίτερς (10π). Από την άλλη πλευρά οι 16 πόντοι και τα 7 ριμπάουντ του Ντίνου Μήτογλου δεν αρκούσαν, σε μια βραδιά που ο Κέντρικ Ναν έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του (8π, 3/10 σουτ και 3 λάθη).

Η πιο όμορφη στιγμή όμως ήρθε στο τέλος του αγώνα, όταν είχαν όλα κριθεί. Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να πικάρουν τον Κώστα Σλούκα στα τελευταία δευτερόλεπτα με σύνθημα με το οποίο ζητούσαν την είσοδό του στο παρκέ. Ο Κώστας Παπανικολάου, ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λεπενιώτης και ο αθλητικός διευθυντής, Χρήστος Μπαφές έκαναν νεύματα στον κόσμο να σταματήσει. 

Οι κινήσεις του «σκακιστή» Μπαρτζώκα που έκριναν την παρτίδα με τον Αταμάν!

Οι κινήσεις του «σκακιστή» Μπαρτζώκα που έκριναν την παρτίδα με τον Αταμάν!

Ο Κώστας Σωτηρίου εντοπίζει τα σημεία που έκριναν τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και απαριθμεί τις κινήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, που χάρισαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν στον ανώτερο πνευματικά και αγωνιστικά Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, που αποπνέει ήθος και υγεία καθώς μπορεί ο Κώστας Σλούκας να άλλαξε στρατόπεδο το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο Κώστας Παπανικολάου και οι άνθρωποι της ομάδας υπενθύμισαν πως είναι αντίπαλοι με τον Έλληνα γκαρντ μόνο για 40 λεπτά.

13:11 - 19.02.2024

Ο Μήτρου Λονγκ έκανε έκπληξη στην εντυπωσιακή σύντροφο του μέσω της κάμερας του Sportal!

O Ναζ Μήτρου Λονγκ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 8 της Κρήτης, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ομογενής γκαρντ των Πειραιωτών ήταν ενθουσιασμένος για τον πρώτο του τίτλο με τους «ερυθρόλευκους» και θέλησε να κάνει έκπληξη στη σύντροφο του, Νικόλ Μπέρι, μέσω της κάμερας του Sportal!