Ποιος είναι ο Βαγγέλης, ο φίλος του Ολυμπιακού που ο Γιώργος Μπαρτζώκας του αφιέρωσε το Κύπελλο

Ποιος είναι ο Βαγγέλης, ο φίλος του Ολυμπιακού που ο Γιώργος Μπαρτζώκας του αφιέρωσε το Κύπελλο

Γιώργος Γαβριλάκης 09:45 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 19.02.2024

Στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη στον τελικό επί του Παναθηναϊκού, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έκανε μία αφιέρωση σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Τον ξεχωριστό φίλο της ομάδας, Βαγγέλη Φέλλα!

Συνήθως μετά από μία επιτυχία και την επίτευξη ενός στόχου, η νίκη ή το τρόπαιο κάπου... αφιερώνεται: Στην προσπάθεια όλων, στους παίκτες, στη διοίκηση και πολλές φορές στο σύνολο των φιλάθλων. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως, λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό, που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (18/2) στο Ηράκλειο της Κρήτης, θέλησε να εστιάσει σε έναν φίλαθλο των «ερυθρολεύκων». Στον Βαγγέλη Φέλλα. Και σε αυτόν αφιέρωσε την επιτυχία του συνόλου που καθοδήγησε αρμονικά. 

Πρόκειται για έναν από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδας του Πειραιά και ο κόουτς Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου έκανε την αναφορά του. «Αφιερώνω το τρόπαιο στον αγαπημένο μας φίλο Βαγγέλη, που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και δίνει καθημερινή μάχη», είπε και σημείωσε «μία μάχη πολύ σημαντικότερη από αυτές που εμείς δίνουμε στο γήπεδο. Υπάρχουν πράγματα πολύ πιο σημαντικά» και γι' αυτό ο Μπαρτζώκας με αρκετό συναίσθημα και κυρίως ενσυναίσθηση ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση και το σκεπτικό του. 

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 25-30 εκατ. με βασικό στόχο να μας κερδίσει. Όσο δεν το καταφέρνει είναι ένα credit για εμάς» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:57 - 18.02.2024

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 25-30 εκατ. με βασικό στόχο να μας κερδίσει. Όσο δεν το καταφέρνει είναι ένα credit για εμάς» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στα «Δύο Αοράκια» επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην στήριξη των προέδρων αλλά και στο ομαδικό μπάσκετ της ομάδας του.

Ο Βαγγέλης Φέλλας είναι λάτρης του μπάσκετ αλλά και γνώστης του αθλήματος. Άλλωστε, φόρεσε τη φανέλα του Πανερυθραϊκού αγωνιζόμενος σε εθνικές κατηγορίες και από μικρό παιδί βρίσκεται μέσα στα γήπεδα. Κυρίως πλέον, σε αυτά που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, η αγαπημένη του ομάδα και ο φίλος του Γιώργος Μπαρτζώκας

🔴 Κυπελλούχος στην Κρήτη και... δυναμίτης στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, στο εκπληκτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!