Ποια είναι η Νικόλ, η εντυπωσιακή σύντροφός του Μήτρου-Λονγκ που την έδειξε στην κάμερα του Sportal (vid)

Ποια είναι η Νικόλ, η εντυπωσιακή σύντροφός του Μήτρου-Λονγκ που την έδειξε στην κάμερα του Sportal (vid)

Sportal newsroom 11:43 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:46 - 19.02.2024

Ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ λίγα λεπτά μετά το φινάλε του τελικού με τον Παναθηναϊκό και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό μιλούσε μέσω βιντεοκλήσης με την κοπέλα του, την οποία έδειξε στην κάμερα του Sportal. Αυτή είναι η Νικόλ Μπέρι.

Τον πρώτο του τίτλο ως παίκτης του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ. Ο ΕλληνοΚαναδός γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» τον περασμένο Νοέμβρη με την άμυνα και την ενέργειά του, τελειώνοντας παράλληλα το ματς έχοντας 3 πόντους και 3 ασίστ βοήθησε σημαντικά την ομάδα του ώστε να φθάσει στη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και να αναδειχθεί Κυπελλούχος Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά

Μετά το τέλος του ματς ο Ναζ Μήτρου - Λονγκ, μιλούσε με την σύντροφό του μέσω βιντεοκλήσης και κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους «τσάκωσε» η κάμερα του Sportal. Αμέσως, ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» έκανε έκπληξη στην αγαπημένη του, την έδειξε στην κάμερα κι εκείνη χαιρέτησε τους παρουσιαστές και τους φίλους της εκπομπής «Sportal Sunday Live». Η Νικόλ Μπέρι είχε μαζί και το σκυλάκι της. 

Η πανέμορφη κοπέλα είναι από τον Καναδά και ασχολείται με το μόντελινγκ πολλά χρόνια. Έχει συμβόλαια με πολλά πρακτορεία μοντέλων και έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες μάρκες. Τέλος, η Νικόλ Μπέρι έχει παίξει και στην διάσημη Βρετανική τηλεοπτική σειρά "Made In Chelsea".

🔴Κυπελλούχος στην Κρήτη και... δυναμίτης στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, στο εκπληκτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ!