Μήτρου Λονγκ στο Sportal Sunday live: «Κάθε μέρα δουλεύουμε για τους τίτλους»

Ναζ Μήτρου Λονγκ

i

©Intime

Μήτρου Λονγκ στο Sportal Sunday live: «Κάθε μέρα δουλεύουμε για τους τίτλους»

Νίκος Καλαμπάκας 21:52 - 18.02.2024

Οι δηλώσεις του Μήτρου Λονγκ στο Sportal μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό, στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού στην Κρήτη με σκορ 69-58 και μετά τον αγώνα, ο Ναζ Μήτρου Λονγκ ήταν πανευτυχής. 

ΜΙλώντας στο Sportal και την εκπομπή Sportal Sunday Live, ο παίκτης των ερυθρόλευκων, τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει κάθε μέρα για τους τίτλους

«Ήταν εκπληκτικό, ήταν το πρώτο μου τρόπαιο με την ομάδα, για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα, για τους τίτλους», είπε αρχικά ο γκαρντ των Πειραιωτών.

«Εξαιρετικός παίκτης ο Γκος, το έχει αποδείξει πολλές φορές. Εμένα με έφεραν εδώ για τις κρίσιμες καταστάσεις. Χαίρομαι που βοήθησα», συνέχισε μιλώντας για τον ρόλο του στην ομάδα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, εμείς θα μείνουμε πιστοί στις αρχές μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους τίτλους διεκδικούμε»., είπε στη συνέχεια, δίνοντας το στίγμα για τη συνέχεια. 

Για το αν είναι έτοιμος πνευματικά και σωματικά να μπει στην ομάδα, ο ίδιος απάντησε: 

«Απόλυτα. Δεν είμαι κάποιος που παίζει επειδή πρέπει να υπάρχει κάποιος παίκτης. Επενδύω την καρδιά και το μυαλό μου. Προπονούμαι κάθε μέρα προκειμένου να είμαι έτοιμος να τα δίνω όλα όποτε χρειάζεται».