Ο MVP Φαλ στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και καταδικασμένος να κατακτά τίτλους»

Ο MVP Φαλ στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός και καταδικασμένος να κατακτά τίτλους»

Χρήστος Τσάλτας 21:51 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 18.02.2024

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Κυπέλλου Ελλάδας, Μουσταφά Φαλ μίλησε στο Sportal αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακό.

Ο Μουσταφά Φαλ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Γάλλος σέντερ αναδείχτηκε MVP του Final 8 στην Κρήτη και λίγο την απονομή του Κυπέλλου μίλησε στο Sportal.

Ο Φαλ σχολίασε στην κάμερα του Sportal ότι ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος να κατακτά τίτλους. Ο Γάλλος σέντερ μίλησε και την προσφορά του Μόουζες Ράιτ στον αγώνα.

«Σημαίνει πάρα πολλά για εμάς αυτό το τρόπαιο. Είναι πολύ σημαντικό που ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», σημείωσε αρχικά ο Μουστάφα Φαλ.

«Είναι ένας τελικός, ένας τίτλος αυτός που κρίθηκε. Ήταν σημαντική η απουσία του Μίλου αλλά ο Ράιτ μάς βοήθησε σημαντικά στον αγώνα», σχολίασε ο Φαλ για την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός. Είναι καταδικασμένος να κατακτά τίτλους. Θέλουμε να πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα και στη Euroleague. Να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει να βλέπει από εμάς προσπάθεια να διεκδικούμε όλους του τίτλους», κατέληξε ο Φαλ.

«Έπνιξε» τον Παναθηναϊκό και πήρε τριτο σερί Κύπελλο ο Ολυμπιακός - Ζωντανά το ντέρμπι της Τούμπας