Ο Λαρεντζάκης μιμήθηκε τον Πρίντεζη: «Φέτος το πέτυχα Γιώργο;» (pic)

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

Γιαννούλης Λαρεντζάκης/©Intime

Ο Λαρεντζάκης μιμήθηκε τον Πρίντεζη: «Φέτος το πέτυχα Γιώργο;» (pic)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:23 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 19.02.2024

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας από τα αποδυτήρια, εμπνευσμένη από τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Πρίντεζη.

Έναν ακόμη τίτλο ως παίκτης του Ολυμπιακού πανηγύρισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας για τρίτη σερί χρονιά

Φυσικά, όπως είναι λογικό, οι Πειραιώτες το πανηγύρισαν με την ψυχή τους και φαίνεται πως η Κρήτη τους... πάει. Ο Κώστας Παπανικολάου φώναξε τους προέδρους του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να σηκώσουν ψηλά το τρόπαιο. Λίγο αργότερα ακολούθησαν κι οι αναμνηστικές φωτογραφίες με την κούπα. 

13:11 - 19.02.2024

Ο Μήτρου Λονγκ έκανε έκπληξη στην εντυπωσιακή σύντροφο του μέσω της κάμερας του Sportal!

O Ναζ Μήτρου Λονγκ μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 8 της Κρήτης, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο ομογενής γκαρντ των Πειραιωτών ήταν ενθουσιασμένος για τον πρώτο του τίτλο με τους «ερυθρόλευκους» και θέλησε να κάνει έκπληξη στη σύντροφο του, Νικόλ Μπέρι, μέσω της κάμερας του Sportal!

Εκείνη που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις είναι αυτή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο 30χρονος γκαρντ του Ολυμπιακού δημοσίευσε μία φωτογραφία στο instagram εμπνευσμένη από τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Γιώργο Πρίντεζη γράφοντας στο story όπου ανέβασε: «Φέτος το πέτυχα Γιώργο;»

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 25-30 εκατ. με βασικό στόχο να μας κερδίσει. Όσο δεν το καταφέρνει είναι ένα credit για εμάς» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

23:57 - 18.02.2024

Μπαρτζώκας στο Sportal: «Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει 25-30 εκατ. με βασικό στόχο να μας κερδίσει. Όσο δεν το καταφέρνει είναι ένα credit για εμάς» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στα «Δύο Αοράκια» επί του Παναθηναϊκού και στάθηκε στην στήριξη των προέδρων αλλά και στο ομαδικό μπάσκετ της ομάδας του.

Ο Πρίντεζης λίγο αργότερα του απάντησε: «Το κύπελλο κοίτα ρε μπαγλαμά όχι τους αρμούς από το πλακάκι...». 

🔴Κυπελλούχος στην Κρήτη και... δυναμίτης στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, στο εκπληκτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ!