Το ζεϊμπέκικο του Παπανικολάου μετά τον 7ο σερί τίτλο του Ολυμπιακού (vid)

Το ζεϊμπέκικο του Παπανικολάου μετά τον 7ο σερί τίτλο του Ολυμπιακού (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:50 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:52 - 19.02.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου σε κάθε γλέντι κατάκτησης τίτλου ρίχνει και μια... στροφή. Έτσι έκανε και στη Κρήτη μετά το 7ο σερί τρόπαιο του Ολυμπιακού, χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής και του χορού, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να μην χάνει ευκαιρία να το δείξει. 

Η... ερυθρόλευκη παράδοση λοιπόν, λέει πως ένα ζεϊμπέκικο από τον Κώστα Παπανικολάου είναι «must». Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει ο χορός από το μενού μετά το κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στην Κρήτη. 

Μετά από... λαϊκή απαίτηση και πίεση από φιλάθλους, συμπαίκτες και τραγουδιστή, ο Κώστας Παπανικολάου χόρεψε τον «αετό» του Νότη Σφακιανάκη στο Ηράκλειο, με όλο το μαγαζί να χειροκροτά τον αρχηγό του Ολυμπιακού

Το Sportal ήταν εκεί και η κάμερά μας τράβηξε τον χορό του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος, όπως θα δείτε, το έζησε για τα καλά, ενώ δέχθηκε και κεράσματα από θαμώνες του μαγαζιού. 

Το Ζεϊμπέκικο του Κώστα Παπανικολάου: 

@sportal.gr ©️🔴 Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έδωσε… πόνο με ζεϊμπέκικο στο γλέντι των «ερυθρόλευκων» στην Κρήτη! #sportal #papanikolaou #olympiacosbc #olympiacos #zeimpekiko #cup ♬ πρωτότυπος ήχος - Sportal.gr

Φυσικά από τη βραδιά δεν έλειψε ούτε ο ύμνος του Ολυμπιακού, τον οποίο και έβαλε ο DJ να παίξει, με όλο το μαγαζί να τραγουδά μαζί με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα θα μείνει στην ιστορία!

Ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα θα μείνει στην ιστορία!

Ο Ολυμπιακός υπέταξε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας , έφτασε τους 7 σερί εγχώριους τίτλους και πλέον είναι ξεκάθαρο πως θα μείνει στην ιστορία, καθώς ποτέ άλλοτε ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν έχει κυριαρχήσει σε τέτοιο βαθμό στην Ελλάδα! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.