Η Εστρέλα Νούρι στο Sportal: «Ο Τόμας Ουόκαπ δίνει την καρδιά του και το 100% για τον Ολυμπιακό» (vid)

Η Εστρέλα Νούρι στο Sportal: «Ο Τόμας Ουόκαπ δίνει την καρδιά του και το 100% για τον Ολυμπιακό» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:07 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:44 - 19.02.2024

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, του Κυπέλλου Ελλάδας και η σύντροφος του Τόμας Ουόκαπ, Εστρέλα Νούρι, εξήγησε στο Sportal το μυστικό του πλέι μέικερ των Πειραιωτών, ενώ εξέφρασε τις εντυπώσεις της για την Κρήτη.

Ακόμα μια αποστολή του Ολυμπιακού είχε απόλυτη επιτυχία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό AKTOR στον τελικό του θεσμού και με την άμυνα να... πνίγει τα ατού της ομάδας του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να φτάσει σε μεγάλη νίκη.

Αυτός ήταν ο έβδομος διαδοχικός τίτλος για τους «ερυθρόλευκους» εντός συνόρων, που επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους απέναντι στους μεγάλους αντιπάλους τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Τόμας Ουόκαπ για ακόμα μια φορά ήταν καθοριστικός και οδήγησε στη νίκη την ομάδα του, έχοντας τη στήριξη της συντρόφου του. Η Εστρέλα Νούρι βρέθηκε στο Ηράκλειο και πανηγύρισε ακόμα μια επιτυχία του Ολυμπιακού, ζητωκραυγάζοντας για τον σύντροφό της.

«Είμαι ενθουσιασμένη που είμαι εδώ. Κερδίσαμε», ήταν η πρώτη τοποθέτηση της συντρόφου του Τόμας Ουόκαπ στην κάμερα του Sportal, η οποία στη συνέχεια περιέγραψε τις εντυπώσεις της για την Κρήτη.

«Λατρεύω την Κρήτη. Είναι υπέροχο μέρος. Είναι ένα μέρος μαγικό. Συνεχίζουμε να κερδίζουμε σε αυτό το μέρος».

Με την κουβέντα να πηγαίνει σε πιο μασπκετικά μονοπάτια, περιέγραψε τις εντυπώσεις της από τον αγώνα στο κλειστό Δύο Αοράκια. «Είδα όλους να δίνουν τα πάντα, το 100% και μια ομάδα να φτάνει στη νίκη».

Για το τέλος, αναφέρθηκε στον σύντροφό της και αυτό που τον κάνει συνεπή στο παιχνίδι του. «Η αγάπη που έχει για το παιχνίδι και για τον κόσμο. Ο Τόμας δίνει όλη την καρδιά του και το 100%», ήταν τα λόγια της.

Κυπελλούχος στην Κρήτη και... δυναμίτης στην Τούμπα ο Ολυμπιακός, στο εκπληκτικό 4-1 επί του ΠΑΟΚ!