Κεφάλαιο Μιλουτίνοφ: Η αποθεραπεία, το ειδικό αμαξίδιο και η επιστροφή του

Νίκολα Μιλουτίνοφ

i

@Intime

Κεφάλαιο Μιλουτίνοφ: Η αποθεραπεία, το ειδικό αμαξίδιο και η επιστροφή του

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:49 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 20.02.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ παραμένει τραυματίας και στον Ολυμπιακό ανυπομονούν για την επιστροφή του, αλλά παράλληλα δεν θέλουν να βιαστούν και να ρισκάρουν.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και στον σύλλογο του Πειραιά η απουσία του έχει πληγώσει την ομάδα. 

Από εκεί και πέρα όμως, η επιστροφή του στη δράση αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό, καθώς η ποιότητά του ανεβάζει επίπεδο την ομάδα ολόκληρη. Δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο συμβόλαιο ανήκει σε εκείνον. Η ατυχία όμως τον χτύπησε στις 22/1 και ενώ είχε τρομερό ρυθμό, υπέστη κάταγμα και η επιστροφή του παραμένει ένα μυστήριο. 

Πάντως για την υπόθεσή του ήταν διαφωτιστική η συνέντευξη του Χρήστου Μπαφέ στη Sportal Sunday Live, όπου ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μας έβαλε κάποια πράγματα στη θέση τους. 

Η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ αναμένεται σε 4-5 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως μέχρι το τέλος του Μαρτίου ο Σέρβος σταρ θα παραμείνει στα πιτς, δουλεύοντας όμως καθημερινά με ασκήσεις ώστε να επιστρέψει όσο το εφικτό πιο δυνατός. Παράλληλα βέβαια, μετακινείται με ειδικό τρόπο, ώστε να μην επιβαρύνει το κορμί του. 

Το περιβόητο αμαξίδιο με το οποίο είχε εμφανιστεί στο ΣΕΦ στο ματς με το Μαρούσι, δεν είναι κάτι απλό. Όπως μας εξήγησε ο Χρήστος Μπαφές, πρόκειται για ένα ειδικό εργαλείο, το οποίο τον βοηθά τον Μιλουτίνοφ στην μετακίνησή του. Πατά πάνω στο μαξιλάρι με το γόνατο, πράγμα που τον εξυπηρετεί, καθώς ούτε το πέλμα του καταπονείται αλλά ούτε και οι ώμοι ή το άλλο πόδι, όπως θα γινόταν με τις πατερίτσες. 

Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και αυτό το ξέρουν στον Ολυμπιακό, με το ιατρικό επιτελείο και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα να δουλεύει ακατάπαυστα για μικρά πράγματα όπως αυτό το αμαξίδιο. 

Από εκεί και πέρα όμως, έχουμε το ερωτηματικό του ροτέισιον. Με τον Ράιτ να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κάνει την απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα ζόρικη. Βέβαια δεν είναι και εύκολο το να πας στους τελικούς χωρίς το μεγαλύτερό σου συμβόλαιο. Βέβαια και ο κόουτς «Μπι» μας έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να πάρει ζόρικες αποφάσεις. 

Η υπόθεση Μιλουτίνοφ λοιπόν παραμένει ερώτημα. Όμως, όπως φάνηκε και από το γεγονός πως άπαντες μιλούν διαρκώς για εκείνον, το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό, όταν και ο «Μίλου» επιστρέψει, όλα θα γίνουν πιο εύκολα... 

Μπαφές στο Sportal: «Είμαστε οικογένεια με τον Μπαρτζώκα - Ό, τι έργο έχει γίνει στο ΣΕΦ έχει πληρωθεί από τον Ολυμπιακό»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:38 - 18.02.2024

Μπαφές στο Sportal: «Είμαστε οικογένεια με τον Μπαρτζώκα - Ό, τι έργο έχει γίνει στο ΣΕΦ έχει πληρωθεί από τον Ολυμπιακό»

Ο Χρήστος Μπαφές μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου και την κατάκτηση του τροπαίου από τον Ολυμπιακό.