Πετρούσεφ: «Έχασα 3 μήνες στο ΝΒΑ, μου αρέσει η Euroleague»

Φιλίπ Πετρούσεφ

Πετρούσεφ: «Έχασα 3 μήνες στο ΝΒΑ, μου αρέσει η Euroleague»

Χρήστος Τσάλτας 23:33 - 19.02.2024

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ βρίσκεται στο Βελιγράδι, για να ενισχύσει την εθνική Σερβίας στα παράθυρα του Eurobasket 2025 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Euroleague έπειτα από το πέρασμά του από το ΝΒΑ.

Από το Ηράκλειο... Βελιγράδι ο Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επέστρεψε στο Βελιγράδι για να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας στα παιχνίδια των προκριματικών του Eurobasket 2025.

Οι Σέρβοι έχουν μια ακόμα πρόκληση μπροστά τους, με τον χαρισματικό άσο να μιλάει για το πέρασμά του από το ΝΒΑ, το οποίο χαρακτήρισε «ταινία», ενώ υπογράμμισε πως έχει ακόμα επαφές με τους συμπαίκτες του από την εθνική ομάδα.

«Έχασα δύο ή τρεις μήνες στο ΝΒΑ. Ξέρω τι συνέβη, αλλά τώρα επέστρεψα στην Euroleague. Μου αρέσει το επίπεδο και είναι σοβαρό μπάσκετ εδώ», είπε αρχικά ο σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στο ΝΒΑ.

«Ήμουν σε ομάδες που δεν είχα καν παρουσία. Ήταν σαν μια ταινία. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με όσα πέρασα αλλά ήταν μια νέα εμπειρία για μένα σε όλα τα επίπεδα».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα και την προσπάθεια που είχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο των Φιλιππίνων λέγοντας. «Ακόμα έχουμε μια συνομιλία ομαδική στο Whatsapp και είναι ενεργή. Μιλάμε ο ένας με τον άλλο και έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι κάνει ο καθένας μέσα στη σεζόν».