Ο Άρης είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, πιθανή επιστροφή Γκάλινατ!

Ο Άρης είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό, πιθανή επιστροφή Γκάλινατ!

Γιάννης Πάλλας 21:42 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 18.04.2024

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Κολοσσό

Πανέτοιμοι για τον αγώνα με τον Κολοσσό το προσεχές Σάββατο (20/04, 17:15), είναι στον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης στην προπόνηση της Πέμπτης (18/4) είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Γιώργου Φίλλιου ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ πριν από την προπόνηση έγινε η ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου με τη χρήση βίντεο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή (19/04) με μία προπόνηση.

Το γεγονός ότι ο Ρομπέρτο Γκάλινατ συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας αφήνει ένα παράθυρο ελπίδας για την επάνοδο του στη δράση.

Ο Αμερικανός γκαρντ που έχει λείψει πολύ όλο αυτό τον καιρό ειδικά στο επιθετικό κομμάτι με την επιστροφή του θα βοηθήσει ουσιαστικά.

Ο Γιάννης Καστρίτης βέβαια δεν θέλει να ρισκάρει και να βιαστεί να προχωρήσει στην επανένταξη του, καθώς είναι η τελευταία αλλαγή ξένου που έχει δικαίωμα για τη Stoiximan Basket League και θέλει να είναι σίγουρος.

Θα περιμένει την εισήγηση του ιατρικού επιτελείου και στη συνέχεια θα αποφασίσει εάν θα τον επαναφέρει προοδευτικά, ώστε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια των playoffs του πρωταθλήματος.

Έχει φανεί ξεκάθαρα άλλωστε πως είναι άλλη ομάδα ο Άρης με τον Γκάλινατ και διαφορετική χωρίς εκείνον στο παρκέ.