Πουλιανίτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR»
i

©InTime

Πουλιανίτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR»

Νίκος Καλαμπάκας 18:38 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:49 - 13.05.2024

Ο πόιντ γκαρντ του Περιστερίου bwin Στέλιος Πουλιανίτης αναλύει την αναμέτρηση της Παρασκευής (19/4, 20:15, ΕΡΤ 3) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ

Δύσκολη αποστολή έχει το Περιστέρι bwin την Παρασκευή (19/4, 20:15, ΕΡΤ 3) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη μετά την πρόκριση στο Final-4 του Basketball Champions League θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους, απέναντι σ’ έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό AKTOR που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague. Παρ’ ολ’ αυτά, εμείς πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ομάδα, όπως κάνουμε πάντα και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας» δήλωσε ο Στέλιος Πουλιανίτης, για την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να μπούμε δυνατά και συγκεντρωμένα από το πρώτο λεπτό, να ελέγξουμε τον ρυθμό που θα προσπαθήσει να επιβάλλει ο Παναθηναϊκός AKTOR και να εκτελέσουμε με συνέπεια για 40 λεπτά το επιθετικό μας πλάνο».

Η αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα αποτελέσει και το crash test για το Περιστέρι bwin ενόψει του μεγάλου ημιτελικού της επόμενης Παρασκευής (26/4) με την Τενερίφη στη Stark Arena του Βελιγραδίου.

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες των game 3 και 4 των Playoffs - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παίξουν ταυτόχρονα
EUROLEAGUE

17:46 - 18.04.2024

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ημέρες και τις ώρες των game 3 και 4 των Playoffs - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα παίξουν ταυτόχρονα

Διαβάστε στο Sportal πότε θα δώσουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός τα game 3 και 4 (αν χρειαστεί) κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι για τα playoffs της Euroleague.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του απέναντι σ’ έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, δοκιμάζοντας σχήματα και συστήματα.