Καινοτομία από την FIBA: Σε γυάλινο δάπεδο το Final 4 του BCL - Οι ώρες των αγώνων

Καινοτομία από την FIBA: Σε γυάλινο δάπεδο το Final 4 του BCL - Οι ώρες των αγώνων

Χρήστος Τσάλτας 13:51 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:08 - 18.04.2024

Ακόμα μια καινοτομία από την FIBA, η οποία στο Final 4 του BCL, στο Βελιγράδι θα διεξάγει τα παιχνίδια σε γυάλινο δάπεδο, δείχνοντας... εικόνες από το μέλλον. Οι ώρες των αγώνων του μεγάλου ραντεβού.

Η FIBA εγκαινιάζει τη νέα εποχή στο παγκόσμιο μπάσκετ με μια καινοτομία που θα λάβει χώρα στο Final 4 του BCL στο Βελιγράδι την ερχόμενη εβδομάδα (26-28/04). Σε ένα μπασκετικό ραντεβού που θα υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση, καθώς το Περιστέρι θα βρίσκεται εκεί, διεκδικώντας τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία του.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αναμετρηθεί με την Τενερίφη στον ημιτελικό της 26ης Μαϊου, σε ένα παρκέ διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Κι αυτό γιατί η FIBA εγκαινιάζει κάτι διαφορετικό και στο ανδρικό μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως στην Stark Arena θα υπάρχει γυάλινο δάπεδο για τα παιχνίδια του Final 4 του BCL, θέλοντας να δείξει σε όλο τον κόσμο εικόνες από το... μέλλον του μπάσκετ. Η κίνηση αυτή δεν έρχεται για πρώτη φορά, καθώς η πρεμιέρα είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία.

Πάρτε μια γεύση από το δάπεδο που θα παρουσιαστεί στην Stark Arena για το μεγάλο ραντεβού του Final 4 του BCL την επόμενη εβδομάδα.

Οι ώρες των αγώνων του Final 4

Από εκεί και πέρα, έγιναν γνωστές οι ώρες που θα διεξαχθούν τα δύο μεγάλα παιχνίδια στο Βελιγράδι. Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη, στον πρώτο ημιτελικό, με τον δεύτερο να είναι ισπανικός... εμφύλιος, ανάμεσα σε Μούρθια και Ουνικάχα Μάλαγα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έγινε γνωστό, η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στις 19:00 ώρα Ελλάδας, στον πρώτο ημιτελικό, ενώ ο δεύτερος έχει οριστεί στις 22:00 την ίδια ημέρα (26/04), με τους νικητές των δύο ημιτελικών να σχηματίζουν το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο για τη σεζόν 2023-24.