Ατρόμητος: «Χρυσή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης η πρόκριση του Περιστερίου στο Final Four»

Βόννη και Ατρόμητος

Ατρόμητος: «Χρυσή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης η πρόκριση του Περιστερίου στο Final Four»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:25 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 17.04.2024

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος για το Περιστέρι, μετά την ιστορική πρόκριση στο Final Four του Basketaball Champions League.

To βράδυ της Τρίτης το Περιστέρι έγραψε ιστορία, παίρνοντας μυθική πρόκριση επί γερμανικού εδάφους. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επιβλήθηκε (89-77) της Βόννης στον τρίτο προημιτελικό και πήρε την πρόκριση για το Final-4 του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (26-28/4).

Με αφορμή αυτό το επίτευγμα, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, η οποία έκανε λόγο για «χρυσή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Χρυσή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης μας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην ΚΑΕ Περιστέρι bwin για την τεράστια νίκη επί της κατόχου του τροπαίου του Basketball Champions League, Βόννης για τη μεγαλειώδη της πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Πρόκειται για μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης μας και ευχόμαστε στο αγωνιστικό τμήμα μπάσκετ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, αρχής γενομένης από την πρόκληση στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Ατρόμητος και Περιστέρι είναι ένα και σε αυτό το πλαίσιο, δίνουμε όλη μας τη θετική σκέψη εν όψει του Final Four».

Το Περιστέρι bwin βάζει τσάρτερ για να έχει μαζί τους φιλάθλους του στο Βελιγράδι

Η εντυπωσιακή πρόκριση του Περιστερίου στο Final Four του Basketball Champions League συνέβη στη γερμανική Βόννη, αλλά η... ιστορία θα γραφτεί στο Βελιγράδι.

Εκεί που οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα λάβουν στην τελική φάση της διοργάνωσης (26-28 Απριλίου) και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του συλλόγου -που αν είναι ευρωπαϊκός, τότε θα μιλάμε για μία σπάνια επιτυχία και ένα «μικρό θαύμα».

Αυτή η προοπτική δημιουργεί ταυτόχρονα με την αγωνιστική πρόκληση και μία... πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι και κάτοικοι της Δυτικής Όχθης της Αττικής.

Το Περιστέρι είναι ο έβδομος πολυπληθέστερος Δήμος στην Ελλάδα (μετά τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πειραιά, Λάρισα και Ηράκλειο) και οι κάτοικοι, φαν του μπάσκετ, που έχουν «ζεσταθεί» από τις εξελίξεις και το έδειξαν με τον τρόπο τους στους πανηγυρισμούς το βράδυ της Τρίτης (16/4), έχουν πλέον και μία προσφορά από την ΚΑΕ για να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Και να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτή τη μεγάλη στιγμή!

«Το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία με την πρόκριση του στο Final Four του Basketball Champions League και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση! Δίπλα του θα έχει και τον κόσμο του, που δεν γίνεται να λείψει από μια τόσο σημαντική στιγμή! Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των φιλάθλων ναυλώνει πτήση τσάρτερ για το Βελιγράδι», ανέφερε η ενημέρωση της ΚΑΕ.