Απίθανο: Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ενώθηκαν για χάρη του Περιστερίου

Φίλαθλοι στο Telekom Dome

Απίθανο: Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ενώθηκαν για χάρη του Περιστερίου

Χρήστος Τσάλτας 05:04 - 17.04.2024

Το Περιστέρι πήρε σπουδαία νίκη και πρόκριση στο Final 4 του BCL, όμως αυτή δεν ήταν η μοναδική όμορφη στιγμή στο Telekom Dome της Βόννης.

Η κόρνα της λήξης ηχεί στο Telekom Dome της Βόννης και το Περιστέρι πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη-πρόκριση στο Final 4 του BCL. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη επικράτησε με 89-77 της κατόχου του τίτλου και πάει στο Βελιγράδι για να διεκδικήσει κάθε πιθανότητα για κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου.

Οι «κυανοκίτρινοι» επέβαλαν τον ρυθμό τους, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και στο τέλος κατάφεραν να φτάσουν σε μια σπουδαία επικράτηση, που επικυρώνει την μαγική σεζόν την οποία διανύουν στην Ευρώπη φέτος.

Τρέλανε την Ευρώπη το Περιστέρι - Διέλυσε τη Βόννη μέσα στη Γερμανία και προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

05:01 - 17.04.2024

Τρέλανε την Ευρώπη το Περιστέρι - Διέλυσε τη Βόννη μέσα στη Γερμανία και προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου

Το Περιστέρι bwin επιβλήθηκε (89-77) της Βόννης επί Γερμανικού εδάφους στον τρίτο προημιτελικό και πήρε την πρόκριση για το Final-4 του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (26-28/4)

Άλλωστε για να φτάσει ως εδώ η ομάδα των δυτικών προαστίων χρειάστηκε να κάνει διαδοχικές υπερβάσεις. Από το 0-3 του πρώτου γύρου της φάσης των 16 κατάφερε με 3 διαδοχικές νίκες να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Στο Game 1 ηττήθηκε από την Βόννη, όμως η απάντηση ήταν επιβλητική με 2 εμφατικές νίκες σε Game 2 και Game 3 αντίστοιχα.

Στο Telekom Dome οι Περιτεριώτες δεν ήταν μόνοι, καθώς είχαν την στήριξη και Ελλήνων που βρίσκονται στην περιοχή και με τις φωνές τους έδωσαν διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση. Το πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης, μάλιστα ήταν πως ανάμεσα στους υποστηρικτές του Περιστερίου ήταν και φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που ενώθηκαν για ένα βράδυ και υποστήριξαν το Περιστέρι, το οποίο βρέθηκε στη Γερμανία για ένα σπουδαίο παιχνίδι.

Αναμφίβολα αυτή ήταν η πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς, σε συνδυασμό με τη νίκη της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, δείχνοντας πως το ελληνικό στοιχείο είναι ισχυρό σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Φυσικά, το πάρτι συνεχίστηκε, σε μεγαλύτερη κλίμακα, στην κεντρική πλατεία του Περιστερίου, όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας έκαναν τη νύχτα μέρα, ζώντας με τον πιο έντονο τρόπο μια ιστορική βραδιά για τον σύλλογο.