«Κάηκε» το Περιστέρι για τη μεγάλη πρόκριση στο Final 4 του BCL! (vids)

Πανηγυρισμοί στο Περιστέρι

«Κάηκε» το Περιστέρι για τη μεγάλη πρόκριση στο Final 4 του BCL! (vids)

Χρήστος Τσάλτας 05:02 - 17.04.2024

To Περιστέρι ζει ιστορικές στιγμές, καθώς η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πήρε την πρόκριση για το Final 4 του BCL και στην κεντρική πλατεία της πόλης στήθηκε ένα τεράστιο γλέντι από τον κόσμο.

Το Περιστέρι πήρε σπουδαία νίκη στη Βόννη με 89-77 απέναντι στην Βόννη και έκλεισε θέση για το Final 4 του BCL για πρώτη φορά στην ιστορία του. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ήταν καταιγιστική σε όλη τη διάρκεια του 40λεπτου και πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη, συνδυάζοντάς την με κυριαρχική εμφάνιση.

Οι φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν την αναμέτρηση στο Δημαρχείο Περιστερίου, καθώς είχε στηθεί video wall για να παρακολουθήσουν άπαντες τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του στην ιστορική αναμέτρηση με την κάτοχο του BCL.

Τρέλανε την Ευρώπη το Περιστέρι - Διέλυσε τη Βόννη μέσα στη Γερμανία και προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

05:01 - 17.04.2024

Τρέλανε την Ευρώπη το Περιστέρι - Διέλυσε τη Βόννη μέσα στη Γερμανία και προκρίθηκε στο Final Four του Βελιγραδίου

Το Περιστέρι bwin επιβλήθηκε (89-77) της Βόννης επί Γερμανικού εδάφους στον τρίτο προημιτελικό και πήρε την πρόκριση για το Final-4 του Basketball Champions League που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (26-28/4)

Με την κόρνα της λήξης ξεκίνησαν και οι πανηγυρισμοί. Δεκάδες καπνογόνα άναψαν μετά τη νίκη-πρόκριση της ομάδας στο Final 4, με την ιαχή «Περιστέρι οεοεοε» αλλά και δεκάδες συνθήματα να δίνουν εορταστικό τόνο στη βραδιά.

Οι φίλοι του Περιστερίου στο Game 2 της σειράς γέμισαν το κλειστό «Α.Παπανδρέου» και έδειξαν με αυτή την στάση την στήριξή τους στην ομάδα, ενώ και στην κεντρική πλατεία παρακολούθησαν με μεγάλη αγωνία τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας. Έτσι, στο φινάλε ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τη συνέχεια να δίνεται στους γύρω δρόμους.

Παρακάτω πάρτε μια γεύση από το... πάρτι που στήθηκε στο Περιστέρι με το πέρας του μεγάλου αγώνα κόντρα στη Βόννη, ένα παιχνίδι που πλέον έχει ιστορική σημασία για την ομάδα των δυτικών προαστίων.