Από τη Βόννη στο Βελιγράδι: Το Περιστέρι έχει μια ζαριά ακόμα για το Final 4 του BCL!

Περιστέρι

i

© Intime

Από τη Βόννη στο Βελιγράδι: Το Περιστέρι έχει μια ζαριά ακόμα για το Final 4 του BCL!

Νίκος Καλαμπάκας 04:59 - 16.04.2024

Το Περιστέρι καλείται να πάρει στη Βόννη τη 2η νίκη στη μεταξύ τους σειρά για τα playoffs του BCL, προκειμένου να βρεθεί στο Final 4 του Βελιγραδίου!

Η Βόννη θα είναι η πόλη στην οποία θα κληθεί το Περιστέρι να «τσεκάρει» την πτήση του για το Βελιγράδι και τη Breogradska Arena, εκεί όπου από τις 26 έως τις 28 Απριλίου θα χτυπάει η καρδιά του BCL.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μια εβδομάδα πριν είχε ζήσει στιγμές δόξας, αφού είχε ισοφαρίσει τη σειρά των playoffs κόντρα στη γερμανική ομάδα και μάλιστα με τρόπο εμφατικό! Οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης είχαν επιβληθεί με 90-62, στέλνοντας μήνυμα στους τροπαιούχους της διοργάνωσης ότι η αποστολή τους να υπερασπιστούν τον τίτλο τους δεν θα είναι εύκολη.

Το Περιστέρι καλείται το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου να κάνει μια ακόμα υπέρβαση φέτος και να πάρει την πρόκριση για το Final 4 μέσα στην έδρα των αντιπάλων του.

Περιστέρι: Το Game 3 με τη Βόννη θα μεταδοθεί σε γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

18:41 - 14.04.2024

Περιστέρι: Το Game 3 με τη Βόννη θα μεταδοθεί σε γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο

Το Περιστέρι έχει μπροστά του έναν τελικό πρόκρισης απέναντι στη Βόννη, με τον Δήμο της πόλης να μεριμνεί για εκείνους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς αλλά δεν έχουν την δινατότητα.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη έχουν μια ευκαιρία να κερδίσουν και μέσω Βόννης να βρεθούν σε δύο εβδομάδες στη Σερβία και στο μυαλό τους είναι μόνο πως θα επιτευχθεί ο μεγάλος τους στόχος.

Και πως άλλωστε να μην πιστεύουν ότι θα φέρουν την αποστολή τους εις πέρας, όταν λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχαν βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ξεκινώντας με τρεις ήττες στη φάση των δεύτερων ομίλων, όμως τελικά έκαναν το απόλυτο στον δεύτερο γύρο και τελικά βρέθηκαν να παίζουν τη συμμετοχή τους στο F4 του Βελιγραδίου, εκεί όπου ήδη περιμένουν η Μάλαγα με τη Μούρθια.

Το άλλο ζευγάρι που είναι στο 1-1 είναι το Τενερίφη - Τόφας που θα παίξουν την πρόκριση αύριο, 17/4.

Ο αγώνας της Βόννης με το Περιστέρι θα ξεκινήσει στις 21.00.