Περιστέρι: Το Game 3 με τη Βόννη θα μεταδοθεί σε γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο

Περιστέρι: Το Game 3 με τη Βόννη θα μεταδοθεί σε γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:41 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 16.05.2024

Το Περιστέρι έχει μπροστά του έναν τελικό πρόκρισης απέναντι στη Βόννη, με τον Δήμο της πόλης να μεριμνεί για εκείνους που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς αλλά δεν έχουν την δινατότητα.

Μετά το πάρτι στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και το 1-1, το Περιστέρι ταξιδεύει στη Βόννη για το μεγάλο τρίτο παιχνίδι της σειράς, ματς που θα κρίνει το ποιος θα περάσει από τους δύο αντιπάλους στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Όπως είναι λογικό, πολλοί φίλοι της ομάδας θέλουν να δουν το παιχνίδι, με τον Δήμο να μεριμνεί για εκείνους που δεν έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν.

Συγκεκριμένα, το παιχνίδι θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι θέλουν σε γιγαντοοθόνη που θα στηθεί μπροστά στο Δημαρχείο και, εάν όλα πάνε καλά, να γιορτάσουν την μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά η ενημέρωση που δημοσίευσε το Περιστέρι:

Την Τρίτη (16/4) το Περιστέρι bwin δίνει την μεγάλη μάχη στη Βόννη διεκδικώντας την πρόκρισή του στο Final Four του Basketball Champions League στο Βελιγράδι.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους, αφού ο Δήμος έχει φροντίσει να τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη στο Δημαρχείο της Πόλης για τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν το ιστορικό παιχνίδι της.

Ραντεβού την Τρίτη μετά τις 20:30 στο Δημαρχείο για την ιστορική αναμέτρηση.

Για την Πόλη και την Φανέλα!

Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός - Προμηθέας λόγω της ρεβάνς με τη Φενέρ στην Πόλη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:39 - 14.04.2024

Αλλαγή ώρας στο Ολυμπιακός - Προμηθέας λόγω της ρεβάνς με τη Φενέρ στην Πόλη

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα για την τελευταία αγωνιστική του γ' γύρου της Stoiximan Basket League την προσεχή Πέμπτη (18/4) θα διεξαχθεί στις 17:15 αντί για τις 20:15 που είχε αρχικά οριστεί, όπως έκανε γνωστό ο ΕΣΑΚΕ. Ο λόγος είναι η ρεβάνς των «ερυθρόλευκων» με τη Φενέρμπαχτσε με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League, που είναι προγραμματισμένη για τις 22:00.