Σπανούλης on camera: Ηγέτης και απ' τον πάγκο - «Είμαστε εδώ για μία αποστολή!» (vid)
i

© fiba

Σπανούλης on camera: Ηγέτης και απ' τον πάγκο - «Είμαστε εδώ για μία αποστολή!» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 19:57 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:00 - 12.04.2024

Στο δεύτερο ματς με τη Βόννη ήρθε η εντυπωσιακή νίκη του Περιστερίου και η ισοφάριση της σειράς των προημιτελικών του BCL. Και μαζί της ήρθαν εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την δράση του Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της ομάδας.

Στη νίκη του Περιστερίου επί της Βόννης, τη μέρα δηλαδή που ήρθε η ισοφάριση της σειράς των προημιτελικών του Basketball Champions League, ο Βασίλης Σπανούλης προσέφερε στους παίκτες του την γνώση και την αύρα του. Προσέφερε παράλληλα, εικόνες και ήχους σε όλους εμάς, που δείχνουν την δυναμική του ως προπονητής. Που δείχνει να βαδίζει προς το ίδιο μοναδικό επίπεδο με αυτή που είχε ως αθλητής.

Η διοργάνωση «φόρεσε» στον Kill-Bill μικρόφωνο που κατέγραψε τις οδηγίες προς τους παίκτες του και μάθαμε όλοι τι ακριβώς τους ζητούσε στο παιχνίδι που κυριάρχησαν και έστειλαν τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Δηλαδή, στο ματς Τρίτης (16 Απριλίου) στη Γερμανία.

@basketballcl 🗣️ “𝑺𝒊𝒎𝒑𝒍𝒆 𝒊𝒔 𝒈𝒓𝒆𝒂𝒕𝒏𝒆𝒔𝒔” 🎙️ We mic’d up 𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵 𝗦𝗽𝗮𝗻𝗼𝘂𝗹𝗶𝘀, as he tries to lead Peristeri Bwin to the #BasketballCL Final Four. #RoadToBelgrade #micdup #basketball #VassilisSpanoulis #basketballcoach #motivation #greatness ♬ original sound - Basketball Champions League

«Είμαστε εδώ για μία αποστολή» φώναζε και ξαναφώναζε ο Βασίλης Σπανούλης, προσπαθώντας να κρατήσει ολόκληρο το Περιστέρι συγκεντρωμένο στον στόχο του. Μάλιστα, όταν έβλεπε τους παίκτες του -έστω στιγμιαία- να αποπροσανατολίζονται τότε τους επανέφερε στην τάξη με τον τρόπο του.

«Σταματήστε τις φαντεζί πάσες. Παίξτε απλά. Η απλότητα είναι μεγαλείο», έλεγε σε όλους. Και ναι μεν εξέφραζε σε όλους τα παράπονά του, όταν για παράδειγμα άφηναν τη Βόννη να σκοράρει με ευκολία, αλλά τους επιβράβευε κιόλας. Τα «μπράβο» ήταν διαδοχικά, σε ένα παιχνίδι που έγιναν λάθη, αλλά ήταν ένα από τα πιο ιστορικά του συλλόγου. Και η ιστορικότητα θα εκτιναχθεί αν την Τρίτη (16 Απριλίου) έρθει η πρόκριση στο Final Four που θα γίνει στο Βελιγράδι από τις 26 έως τις 28 Απριλίου.

🔴 Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ από το Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!