Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο Περιστέρι για να δει τον αδελφό του - Μαζί του οι Μπραζντέικις και Ράιτ (vids)

Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ στο Περιστέρι για να δει τον αδελφό του - Μαζί του οι Μπραζντέικις και Ράιτ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 18:39 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 15.05.2024

Στο κλειστό του Περιστερίου έκαναν την εμφάνισή τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ πήγε για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες του αδελφού του, Ελάιζα, που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Άρη και δίπλα του στις κερκίδες καθόταν ο Ίγκνας Μπραζντέικις και λίγο πιο πέρα ο Μόουζες Ράιτ.

Στο Περιστέρι βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4) ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ του Ολυμπιακού. Ο Ελληνοκαναδός γκαρντ δεν έκανε βόλτα στη Δυτική Όχθη της Αττικής χωρίς... λόγο. Πήγε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» για να δει τον αδελφό του Ελάιζα και τις προσπάθειές του με το Περιστέρι κόντρα στον Άρη -για το ματς της τρίτης αγωνιστικής του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Παρέα μαζί του ήταν και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Ίγκνας Μπραζντέικις και Μόουζες Ράιτ, που μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, πέρασαν το ρεπό τους με το μπάσκετ να παραμένει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος γι' αυτούς.

Πλέον, οι δυο τους, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του Ολυμπιακού έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (Δευτέρα 15 Απριλίου) για το εγχώριο πρωτάθλημα και ακολούθως θα ασχοληθούν εντατικά και με πάθος για την υπόθεση πρόκρισης στο Final Four του Βερολίνου.

Και για να βρεθούν εκεί θα πρέπει να αποκλείσουν με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα.