Ο Σπανούλης... έσβησε τη Βόννη, υπενθύμισε τα επόμενα βήματα και το Περιστέρι bwin είναι έτοιμο για το Final Four (vid)

Ο Σπανούλης... έσβησε τη Βόννη, υπενθύμισε τα επόμενα βήματα και το Περιστέρι bwin είναι έτοιμο για το Final Four (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:29 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:05 - 17.04.2024

Αμέσως μετά την τρομερή νίκη στη Βόννη και την πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League, o προπονητής του Περιστερίου bwin, Βασίλης Σπανούλης, περήφανος και ανυπόμονος, θύμισε στους παίκτες του πως απομένουν δύο ακόμα «κουτάκια» για τσεκάρισμα. Και στη συνέχεια τους πήρε μία αγκαλιά!

Αφού πρώτα θύμισε πως η διαδρομή δεν έχει ολοκληρωθεί και πως απομένουν δύο βήματα ακόμα, στη συνέχεια άπλωσε τις... φτερούγες του (σαν περιστέρι) και αγκάλιασε όλους τους παίκτες του.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο αρχιτέκτονας, ο μηχανικός, ο πρωτομάστορας και ο καθοδηγητής μιας ομάδας, που μετά από την περσινή σπουδαία σεζόν, φέτος γράφει... ιστορία! Η νίκη στη Βόννη έστειλε το Περιστέρι στο Final Four του Basketball Champions League που θα γίνει το τριήμερο 26-28 Απριλίου στο Βελιγράδι.

Οι Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης της Αττικής, θα προσπαθήσουν να γίνουν... πρίγκιπες της Ευρώπης, αν και μόνο η συμμετοχή τους και η πορεία τους μέχρι την τελική φάση φαντάζει σπουδαία.

Ο Kill Bill όμως, θέτει τους στόχους και όπως υπενθύμισε στους παίκτες του υπάρχουν ακόμα δύο παιχνίδια στο πρόγραμμα της διοργάνωσης της FIBA. Κι αφού τσέκαρε το κουτάκι της νίκης και έσβησε από μπροστά του την Βόννη, στο στιγμιότυπο από τα αποδυτήρια που προσέφερε το ίδιο το Περιστέρι μέσα από τα social media, έδειξε πως υπάρχει... μέλλον.

Επειδή όμως, το παρόν ήταν γεμάτο χαρά και περηφάνια, αμέσως μετά την υπόδειξη, πήγε και τους συνάντησε σε μία ομαδική αγκαλιά γεμάτη έντονα συναισθήματα.