Στο Βελιγράδι στις 26-28/04 το Final 4 του BCL

Στο Βελιγράδι στις 26-28/04 το Final 4 του BCL

Χρήστος Τσάλτας 19:49 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:08 - 21.03.2024

To Βελιγράδι είναι η πόλη που θα διοργανώσει το Final 4 του BCL, με τις ημέρες να αλλάζουν, σε σχέση με το αρχικό πλάνο και το μεγάλο μπασκετικό ραντεβού να διεξάγεται 26 με 28 Απριλίου.

Περιστέρι και Προμηθέας περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά του BCL, με την διοργανώτρια αρχή να γνωστοποιεί και τα ζευγάρια του Final 4. Την ίδια ώρα θα γίνει γνωστή και η τοποθεσία διεξαγωγής του μεγάλου ραντεβού των αγώνων που θα κρίνουν τον τίτλο.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως το Βελιγράδι και η Stark Arena θα φιλοξενήσουν για πρώτη φορά το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης, με τις ημέρες των αγώνων να αλλάζουν από το προκαθορισμένο πλάνο.

Αυτό γιατί το Final 4 του BCL θα διεξαχθεί τις τελευταίες μέρες του Απριλίου και πιο συγκεκριμένα 26 με 28 Απριλίου, στην πρωτεύουσα του Βελιγραδίου, η οποία εκείνες τις μέρες θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ακόμα μια φορά, για άκρως... μπασκετικούς λόγους.

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια της κλήρωσης για τα προημιτελικά και το Final 4 της διοργάνωσης, η FIBA επιβεβαίωσε την πληροφορία του Sportal, με το Βελιγράδι να παίρνει το χρίσμα και να φιλοξενεί το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης για τη σεζόν 2023-24.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Πέμπτης