Το Περιστέρι bwin βάζει τσάρτερ για να έχει μαζί τους φιλάθλους του στο Βελιγράδι
i

© Peristeri BC

Το Περιστέρι bwin βάζει τσάρτερ για να έχει μαζί τους φιλάθλους του στο Βελιγράδι

Γιώργος Γαβριλάκης 10:53 - 17.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:04 - 17.04.2024

Στη Βόννη το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία και στο Βελιγράδι θέλει μαζί του τους οπαδούς του. Γι' αυτό και ετοίμασε μία προσφορά πακέτου εισιτηρίων για τους ενδιαφερόμενους και τη δυνατότητα να ταξιδέψουν με πτήση τσάρτερ για το Final Four του Basketball Champions League (26-28 Απριλίου).

Η εντυπωσιακή πρόκριση του Περιστερίου στο Final Four του Basketball Champions League συνέβη στη γερμανική Βόννη, αλλά η... ιστορία θα γραφτεί στο Βελιγράδι.

Εκεί που οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη θα λάβουν στην τελική φάση της διοργάνωσης (26-28 Απριλίου) και θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του συλλόγου -που αν είναι ευρωπαϊκός, τότε θα μιλάμε για μία σπάνια επιτυχία και ένα «μικρό θαύμα».

Αυτή η προοπτική δημιουργεί ταυτόχρονα με την αγωνιστική πρόκληση και μία... πρόσκληση στους φιλάθλους της ομάδας, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι και κάτοικοι της Δυτικής Όχθης της Αττικής.

Το Περιστέρι είναι ο έβδομος πολυπληθέστερος Δήμος στην Ελλάδα (μετά τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Πειραιά, Λάρισα και Ηράκλειο) και οι κάτοικοι, φαν του μπάσκετ, που έχουν «ζεσταθεί» από τις εξελίξεις και το έδειξαν με τον τρόπο τους στους πανηγυρισμούς το βράδυ της Τρίτης (16/4), έχουν πλέον και μία προσφορά από την ΚΑΕ για να ταξιδέψουν μαζί με την αποστολή στην πρωτεύουσα της Σερβίας. Και να ανησυχήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε αυτή τη μεγάλη στιγμή!

Η Τενερίφη υποδέχεται την Τόφας και όποιος νικήσει συναντά το Περιστέρι bwin στον ημιτελικό του Final Four
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

10:18 - 17.04.2024

Η Τενερίφη υποδέχεται την Τόφας και όποιος νικήσει συναντά το Περιστέρι bwin στον ημιτελικό του Final Four

To βράδυ της Τετάρτης (17/4) το Περιστέρι bwin θα μάθει τον αντίπαλό του στο Final Four του Basketball Champions League και αυτός θα προκύψει από την αναμέτρηση της ισπανικής Τενερίφης με την τουρκική Τόφας - Τζάμπολ στις 21:00, τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 4.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Περιστερίου

«Το Περιστέρι bwin έγραψε ιστορία με την πρόκριση του στο Final Four του Basketball Champions League και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρόκληση!

Δίπλα του θα έχει και τον κόσμο του, που δεν γίνεται να λείψει από μια τόσο σημαντική στιγμή! Η ΚΑΕ Περιστέρι bwin προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των φιλάθλων ναυλώνει πτήση τσάρτερ για το Βελιγράδι.

Στην επιστροφή από τη Σερβική πρωτεύουσα στο τσάρτερ θα βρίσκονται και ο Βασίλης Σπανούλης με τους παίκτες της ομάδας.

Οι τιμές του charter είναι 850 ευρώ κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και 950 κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο. Το πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, φόρους αεροδρομίων, ασφάλεια αστικής ευθύνης, διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* και μετακίνηση από/προς ξενοδοχείο και από/προς γήπεδο. Η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί και η επιστροφή την Κυριακή το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων.

Η αγορά εισιτηρίου για τους τέσσερις αγώνες του διημέρου πραγματοποιείται ξεχωριστά από link που θα αποστέλλεται αφού επιβεβαιωθεί η συμμετοχή στο charter και ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην παραπάνω τιμή.

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες γι’ αυτό όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να προχωρήσουν πολύ άμεσα σε κρατήσεις.

Για τις κρατήσεις και τις υπόλοιπες πληροφορίες που αφορούν το charter μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το συνεργαζόμενο πρακτορείο της ομάδας, Aktina Travel Group.

Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2109002685 (Δευτέρα – Παρασκευή 09.00-18.00) και μέσω mail στο [email protected]».