Στη Ρίγα με... ντόπες από τον κόσμο ο Άρης (vid)

Η άφιξη του Άρη στη Ρίγα

Στη Ρίγα με... ντόπες από τον κόσμο ο Άρης (vid)

Sportal newsroom 12:36 - 05.03.2024

Ο Άρης έφτασε στη Ρίγα, για τον αγώνα πρόκρισης απέναντι στην Προμετέι, έχοντας στο πλευρό του και τον κόσμο του.

Ο Άρης επιστρέφει σε ρυθμούς Eurocup, με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη να έχει στον ορίζοντα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αυτό κόντρα στην Προμετέι για την φάση των πλέι οφ. Με νίκη οι κίτρινοι θα πάρουν την πρόκριση στα προημμιτελικά, όπου περιμένει η Μπουρζ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας για την Λετονία, έχοντας στο πλευρό της και τον κόσμο της. Αυτό γιατί το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή στην πρωτεύουσα της Λετονίας γέμισε και τα συνθήματα έδιναν τον ρυθμό κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σε κανένα γήπεδο της Ευρώπης, άλλωστε, ο Άρης δεν ήταν μόνος, στο φετινό Eurocup, κάτι που ισχύει για ακόμα μια φορά, με τους «κίτρινους» να έχουν τον έκτο παίκτη στο πλευρό τους.

Την Τρίτη (05/03) οι παίκτες του Καστρίτη θα προπονηθούν για πρώτη φορά επί λετονικού εδάφους, ώστε να εξοικειωθούν με το γήπεδο στο οποίο θα δώσουν ακόμα μια μεγάλη «μάχη» τη φετινή σεζόν. Το παιχνίδι με την Προμετέι άλλωστε έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας, όμως άπαντες είναι αισιόδοξοι πως στο φινάλε θα έρθει ακόμα μια μεγάλη νίκη.