Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν δυνατοί στο come back του Άρη»!
i

©InTime

Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν δυνατοί στο come back του Άρη»!

Γιάννης Πάλλας 20:18 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 02.03.2024

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέλυσε τους λόγους της επικράτησης της ομάδας του επί του Άρη

Η υποδειγματική άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού ήταν τα σημεία που καθόρισαν την εξέλιξη του αγώνα του Προμηθέα με τον Άρη, σύμφωνα με τον προπονητή των Πατρινών Ηλία Παπαθεοδώρου.

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε καλή ενέργεια και συγκέντρωση στην άμυνα μας, κρατήσαμε τον Άρη αρκετά χαμηλά. Και οι δύο ομάδες είχαν σχετικά καλό αμυντικό πλάνο το οποίο εκτελέστηκε. Αυτό σε συνδυασμό με τη νευρικότητα που υπήρχε λόγω της διακοπής και της έλλειψης ρυθμού, τις οδήγησε σε περισσότερα λάθη και λιγότερες ασίστ» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Προμηθέα.

Και πρόσθεσε: «Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος, ήμασταν δυνατοί όταν έπρεπε στο come back του Αρη που είναι ομάδα με χαρακτήρα. Θέλουμε όμως να βρούμε καλύτερο ρυθμό για τα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης».

Όσο για την αντιμετώπιση του Τολιόπουλου και το πλάνο εξουδετέρωσης του, είπε: «Ήταν μέσα στους στόχους μας να περιορίσουμε τον Τολιόπουλο που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κάναμε καλή δουλειά και ήταν σημαντικό κομμάτι για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε».