Η επική ιστορία του Χ. Μαρμαρινού στο Sportal με τον Ίβκοβιτς: «Ξέρετε παιδιά… Ήμουν χθες στα μπουζούκια και ο Ρέμος μου αφιέρωσε ένα τραγούδι...»

Η επική ιστορία του Χ. Μαρμαρινού στο Sportal με τον Ίβκοβιτς: «Ξέρετε παιδιά… Ήμουν χθες στα μπουζούκια και ο Ρέμος μου αφιέρωσε ένα τραγούδι...»

Sportal newsroom 19:10 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 02.03.2024

Ο Χρήστος Μαρμαρινός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Sportal Euroleague Show μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο Κάουνας και μοιράστηκε μια τρομερή ιστορία από το παρελθόν, με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζαλγκίρις Κάουνας με 95-76, ο Χρήστος Μαρμαρινός ήταν καλεσμένος της Χριστίνας Βραχάλη και του Κώστα Σωτηρίου στην εκπομπή Sportal Euroleague Show, για να συζητήσουν για τη νίκη των ερυθρολεύκων, αλλά και όλα όσα συνέβησαν στην 27η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά από ερώτηση του Αχιλλέα Μαυροδόντη, ο Έλληνας προπονητής μοιράστηκε μια επική ιστορία από την περίοδο που ήταν μέλος στο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, με πρωταγωνιστή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

«Μια φορά ο Ίβκοβιτς έκανε ανάλυση για ένα παιχνίδι, λέγοντας τις επιλογές που μπορεί να έχει ένας παίκτης και έκανε τον παραλληλισμό με το τραγούδι του Τσιτσάνη «Δυο πόρτες έχει η ζωή». Είχε πάει μια μέρα στα μπουζούκια και του το είχε αφιερώσει ο Αντώνης Ρέμος, οπότε είχε μαζέψει τους παίκτες και τους έλεγε: Χτες ήμουν στα μπουζούκια και ο Ρέμος μου αφιέρωσε αυτό το παλιό τραγούδι του Τσιτσάνη.

Και συνέχισε λέγοντας πως τον είχε γνωρίσει παλιότερα, όταν ήταν στον Άρη. Tο συνέδεσε με την ομάδα, λέγοντας πως η ζωή έχει δύο πόρτες, άρα και εμείς πρέπει να πάρουμε μια απόφαση για το τι ομάδα θέλουμε να είμαστε. Αλλά στην ουσία μίλαγε για πολλή ώρα για τα μπουζούκια που είχε πάει το προηγούμενο βράδυ και κατάφερε να το κάνει μάθημα ζωής και μπάσκετ, για να το «δέσει» με την προπόνηση που είχαμε» ανέφερε ο Χρήστος Μαρμαρινός, μιλώντας για τον «Ντούντα».

Δείτε την επική ιστορία, όπως την αφηγήθηκε ο Χρήστος Μαρμαρινός στο 54:20: