Καστρίτης: «Διψασμένοι με την Προμετέι»!
i

©InTime

Καστρίτης: «Διψασμένοι με την Προμετέι»!

Γιάννης Πάλλας 19:37 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:37 - 02.03.2024

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης ανέλυσε τα αίτια της ήττας από τον Προμηθέα και έστρεψε το βλέμμα του στην «μάχη» με την Προμετέι

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Κατσίβελη στο γόνατο ήταν το σημείο που στάθηκε ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα που ακολουθεί στο Eurocup με την Προμετέι.

«Σε παιχνίδια μετά από διακοπή είναι σημαντικό το πώς θα αρχίσει η κάθε ομάδα. Ο Προμηθέας άρχισε καλύτερα, το έργο ματς δυσκόλεψε με τον τραυματισμό του Κατσίβελη. Δυο φορές πλησιάσαμε αρκετά το σκορ αλλά ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το πλεονέκτημα που απέκτησε ο Προμηθέας. Συγχαρητήρια, κέρδισε δίκαια» ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιάννη Καστρίτη στη συνέντευξη Τύπου.

Και συμπλήρωσε: «Ζητούμενο, τώρα, είναι να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Κατσίβελης και πρέπει να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε διψασμένοι για κάθε κατοχή, μετά από τρεις μέρες (σ.σ. κόντρα στην Προμετέι). Περιμέναμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, όπως και έγινε. Έπρεπε να είμαστε πιο έξυπνοι στην επίθεσή μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σε επίπεδο ρυθμού. Δουλέψαμε πολύ και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στα επίπεδα που θέλουμε».

Έπος από την ΕΡΤ: Χάθηκαν τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ γιατί έδειχνε διαφημίσεις!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:15 - 02.03.2024

Έπος από την ΕΡΤ: Χάθηκαν τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ γιατί έδειχνε διαφημίσεις!

Στην ΕΡΤ το... τερμάτισαν, με τους ανθρώπους της δημόσιας τηλεόρασης να μηην δείχνουν τα πρώτα 25'' του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, καθώς εκείνη την ώρα έδειχναν διαφημίσεις!

Όσο για τον νεοαποκτηθέντα Ριντ, είπε: «Δεν μπορεί να αγωνιστεί στο Eurocup. Μας στενοχωρεί ο τραυματισμός του Κατσίβελη. Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε σιγά-σιγά τον Έρικ, όταν έρθει η ώρα. Βασιζόμαστε πολύ στην ομοιογένεια».