Χάκερ επιτέθηκε στον Βιλντόζα: Πήρε τον έλεγχο του online προφίλ του και τον... αναστάτωσε

Χάκερ επιτέθηκε στον Βιλντόζα: Πήρε τον έλεγχο του online προφίλ του και τον... αναστάτωσε

Γιώργος Γαβριλάκης 15:26 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 02.03.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα αντιλήφθηκε παράξενη δραστηριότητα στο προφίλ του στο Spotify και τραγούδια που υξυμνουν την Παρτίζαν. Κατάλαβε πως κάποιος Σέρβος οπαδός της είχε χακάρει τον λογαριασμό του και του απάντησε: «Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό αυτό που έκανες».

Όταν ο Λούκα Βιλντόζα έπιασε το κινητό στα χέρια και αποφάσισε να ακούσει λίγη μουσική, μπήκε στην γνωστή πλατφόρμα αναπαραγωγής Spotify και μονομιάς κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το προφίλ του.

Έβλεπε παντού σέρβικα τραγούδια, πολλά εξ αυτών, ήταν ύμνοι της Παρτίζαν. Τελικά, από τι φάνηκε και απ' ότι ο ίδιος ο Αργεντίνος γκαρντ του Παναθηναϊκού εξήγησε με σχετική του ανάρτηση στο Instagram, κάποιος -προφανώς οπαδός της ομάδας του Βελιγραδίου- είχε εισβάλει στον λογαριασμό του και είχε αλλάξει τις λίστες των τραγουδιών.

Ο Βιλντόζα, ο οποίος πριν έρθει στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό (το καλοκαίρι του 2023) αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα και μοιραία αυτό το στοιχείο είναι αρκετό στο να είναι αντιπαθής στους οπαδούς των «μελανόλευκων». Δεν περίμενε όμως, πως κάποιος χάκερ θα έμπαινε στην διαδικασία να τον αναστατώσει, προβοκάροντας τις μουσικές του επιλογές.

«Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό αυτό που έκανες», έγραψε ως απάντηση ο Βιλντόζα, ο οποίος για να μην γίνουν παρεξηγήσεις εξήγησε πως «ο λογαριασμός μου στο Spotify έχει χακαριστεί».

Ο Ματίας Λεσόρ είναι o ΜVP της αγωνιστικής και ο μόνος με τρεις ατομικές διακρίσεις στη σεζόν (vids)
EUROLEAGUE

14:32 - 02.03.2024

Ο Ματίας Λεσόρ είναι o ΜVP της αγωνιστικής και ο μόνος με τρεις ατομικές διακρίσεις στη σεζόν (vids)

Στη Μαδρίτη, ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Ρεάλ και δεν θα το είχε κάνει αν ο Ματίας Λεσόρ δεν κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ο Γάλλος σέντερ βραβεύθηκε ως MVP της 27ης αγωνιστικής και δεν ήταν η μόνη φορά που κατάφερε να πάρει την κορυφαία ατομική διάκριση της εβδομάδας.

Ο Αργεντίνος αναρρώνει από τον τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε εκτός του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Ολυμπιακός σήκωσε το τρόπαιο στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ δεν ήταν στον αγωνιστικό χώρο ούτε στην 27η αγωνιστική της EuroLeague, όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Μαδρίτη τη Ρεάλ.